Eetu Tuulola ja Rasmus Hämäläinen SaiPaan

SM-liiga | Eetu Tuulola ja Rasmus Hämäläinen SaiPaan - SaiPan hyökkäys vahvistuu Eetu Tuulolalla ja Rasmus Hämäläisellä.
Kuva: SaiPa / www.saipa.fi

SaiPan hyökkäys vahvistuu Eetu Tuulolalla ja Rasmus Hämäläisellä. Molemmat pelaajat ovat käyneet koronatesteissä ja viettäneet aikansa karanteenissa. He liittyvät joukkueeseen tänään maanantaina 16.11.

Eetu Tuulola on 22-vuotias Calgary Flamesin sopimuspelajaa. HPK:n kasvatti pelasi alkukauden lainalla Vesterviks IK:ssa, Hockey Allsvenskanissa. Pelejä Ruotsissa kertyi 11 ja niissä Tuulolan tehot olivat 2+2.

Toissa kaudella oikealta laukova Tuulola voitti Liigan mestaruuden kasvattajaseuransa paidassa. Hän teki runkosarjassa tehot 13+23=36 ja 18 Playoffs-ottelussa pisteitä kertyi 3+3.

Viime kauden Tuulola pelasi AHL:ää Stockton Heatissa Kaliforniassa. 50 ottelua toi tehopisteet 10+13=23. Tuulola tulee SaiPaan lainalle ja Calgary Flamesilla on oikeus kutsua hänet takaisin NHL-leiritysten alkaessa. Tuulola on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari vuodelta 2016.

 Eetu on erittäin määrätietoinen nuori, iso ja vahva pelaaja jolla on hyvä laukaus. Hän etsi paikkaa ja halusi ehdottomasti tulla Lappeenrantaan kun tarjottiin mahdollisuutta, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Tuulola pelaa SaiPassa numerolla 82.

Lähde: SaiPan tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.