Emile Paul Tendeng siirtyy IFK Mariehamniin

Veikkausliiga | Emile Paul Tendeng siirtyy IFK Mariehamniin - IFK Mariehamnin pelaajaryhmän rakentaminen kaudelle 2021 on täydessä vauhdissa ja ensimmäisenä uutena hankintana IFK esittelee Emile Paul Tendengin.

IFK Mariehamnin pelaajaryhmän rakentaminen kaudelle 2021 on täydessä vauhdissa ja ensimmäisenä uutena hankintana IFK esittelee Emile Paul Tendengin.

28-vuotias Tendeng on edellisenä viitenä kautena edustanut pelannut Veikkausliigassa – neljä kautta Ilveksessä ja yhden SJK:ssa – ja senegalilaisella on koossa jo yli sata Veikkausliigaottelua.

– Tendeng on hyökkäysorientoitunut keskikenttäpelaaja, joka voi pelata niin keskellä kuin laidallakin. Näemme hänet vahvana liigapelaajana, jonka uskomme tuovan rutiinia ja laatua ensi kaudelle, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo seuran verkkosivuilla.

– Wiklöf Holding Arenan yleisö tuntee hänet hyvin otteluistamme Ilvestä ja SJK:ta vastaan ja nyt näemme hänet Grönvittissä. Olemme iloisia, että pääsemme jo tässä vaiheessa kiinnittämään pelaajia ensi kaudelle.

IFK:n ja Tendengin sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.