Emile Paul Tendeng siirtyy IFK Mariehamniin

Veikkausliiga | Emile Paul Tendeng siirtyy IFK Mariehamniin - IFK Mariehamnin pelaajaryhmän rakentaminen kaudelle 2021 on täydessä vauhdissa ja ensimmäisenä uutena hankintana IFK esittelee Emile Paul Tendengin.

IFK Mariehamnin pelaajaryhmän rakentaminen kaudelle 2021 on täydessä vauhdissa ja ensimmäisenä uutena hankintana IFK esittelee Emile Paul Tendengin.

28-vuotias Tendeng on edellisenä viitenä kautena edustanut pelannut Veikkausliigassa – neljä kautta Ilveksessä ja yhden SJK:ssa – ja senegalilaisella on koossa jo yli sata Veikkausliigaottelua.

– Tendeng on hyökkäysorientoitunut keskikenttäpelaaja, joka voi pelata niin keskellä kuin laidallakin. Näemme hänet vahvana liigapelaajana, jonka uskomme tuovan rutiinia ja laatua ensi kaudelle, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo seuran verkkosivuilla.

– Wiklöf Holding Arenan yleisö tuntee hänet hyvin otteluistamme Ilvestä ja SJK:ta vastaan ja nyt näemme hänet Grönvittissä. Olemme iloisia, että pääsemme jo tässä vaiheessa kiinnittämään pelaajia ensi kaudelle.

IFK:n ja Tendengin sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote

Tuoreimmat

Roope Riski Veikkausliigan Vuoden pelaaja – Usman Sale Vuoden tulokas

Vuoden 2021 Captain's Ball -gaalassa jaettiin palkinnot Veikkausliigan Vuoden Pelaajalle ja Vuoden tulokkaalle.

Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.