Emmanuel Ledesma jatkaa SJK:ssa: ”Todella tärkeä palanen meille”

Veikkausliiga | Emmanuel Ledesma jatkaa SJK:ssa:

Kaudella 2020 SJK-paidassa ihastuttanut hyökkäyspään arkkitehti Emmanuel Ledesma jatkaa SJK:ssa. Sopimus kattaa kauden 2021 loppuun. 32-vuotias argentiinalainen muuttaa Seinäjoelle heti vuoden alusta ja on mukana, kun SJK aloittaa Suomen Cupin karsinnat helmikuussa.

– Olen erittäin iloinen, että saan jatkaa tässä perheessä ja palata takaisin SJK-paitaan. Viime kaudesta jäi tunne, että meillä on täällä homma kesken ja työ tehtävänämme. Olen varma, että yhdessä tämän pelaajaryhmän ja valmentajien kanssa, me saavutamme tavoitteemme, sanoo SJK:ssa jatkava Emmanuel Ledesma seuran tiedotteessa.

SJK:n kannattajien vuoden pelaajaksi valitsema pelintekijä tuli Seinäjoella kesken viime kauden, ja Ledesma ehti pelaamaan loppukauden aikana vain 11 ottelua. Niissä Ledesma kuitenkin teki 5 maalia ja antoi 2 maaliin johtanutta syöttöä, sekä oli rakentelemassa maaleja ja maalipaikkoja jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Ledesma valittiin myös Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen syyskuussa 2020.

SJK:n urheilujohdossa ollaan erittäin tyytyväisiä Ledesman jatkoon.

– Kun Manu liittyi joukkueeseen viime elokuussa, hän teki välittömän vaikutuksen joukkueen pelaamiseen energisellä ja rohkealla pelaamisellaan. Hän on voittajatyyppi sekä kentällä että pukukopissa ja tuo voittamisen kulttuuria joukkueeseen. Todella tärkeä palanen meille, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Manu oli todellakin erinomainen lisä hyökkäyspeliimme, kun hän saapui tänne viime kesänä. Olemme erittäin iloisia, että hän jatkaa täällä myös kaudella 2021, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.