Ensimmäisellä NHL-pelaajalla todettiin koronavirustartunta – koko joukkue eristykseen

Jääkiekko | Ensimmäisellä NHL-pelaajalla todettiin koronavirustartunta - koko joukkue eristykseen - NHL-seura Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Kyse on ensimmäisestä NHL-pelaajasta, jolla tartunta on todettu. NHL ei kerro kuka pelaajista on kyseessä. 

NHL-seura Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Kyse on ensimmäisestä NHL-pelaajasta, jolla tartunta on todettu. NHL ei kerro kuka pelaajista on kyseessä. 

NHL:n tiedotteen mukaan pelaajalla on lieviä oireita ja hänet on eristetty. Koko Ottawan joukkue on määrätty tartunnan jälkeen karanteeniin. Seura pyrkii tavoittamaan kaikki, jotka ovat olleet lähikontaktissa tartunnan saaneen pelaajan kanssa.

Sportsnetin mukaan koronavirustartunta on todettu myös San Jose Sharksin osa-aikaisella ja Vancouver Canucksin kokopäiväisellä työntekijällä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä