Entinen HIFK-pelaaja hurjassa iskussa Mestiksessä

Jääkiekko | Entinen HIFK-pelaaja hurjassa iskussa Mestiksessä - Mestiksen pistepörssiä johtava Kiekko-Vantaan hyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen on valittu sarjan viime viikon parhaaksi pelaajaksi. 24-vuotias Saarelainen teki viime viikon kahdessa ottelussa tehot 4+1 ja nousi takaisin Mestiksen pistepörssin kärkeen.
Kuva: kiekko-vantaa.fi

Mestiksen pistepörssiä johtava Kiekko-Vantaan hyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen on valittu sarjan viime viikon parhaaksi pelaajaksi. 24-vuotias Saarelainen teki viime viikon kahdessa ottelussa tehot 4+1 ja nousi takaisin Mestiksen pistepörssin kärkeen.

Saarelainen iski viime perjantaina LeKiä vastaan jo kauden kolmannen hattutemppunsa ja rikkoi Markku Takalan ja Julius Rantaeskolan nimissä olleen Kiekko-Vantaan yhden kauden maaliennätyksen.

Saarelainen on tällä hetkellä Mestiksessä peräti 14 ottelun mittaisessa pisteputkessa. Hän on tehnyt tällä kaudella 34 ottelussa tehot 29+21=50. Saarelainen rikkoi toisena pelaajana Kiekko-Vantaan seurahistoriassa 50 tehopisteen rajan Mestiksessä.

Viime kaudella Saarelainen voitti KeuPa HT:n riveissä Mestiksen mestaruuden ja hän oli runkosarjassa KeuPan toiseksi tehokkain pelaaja 25+24=49 tehopisteellä. Pudotuspeleissä mies merkkautti 14 ottelussa tehot 5+3=8.

Saarelainen on Kiekko-Vantaan omia kasvatteja. Hän pelasi HIFK:ssa C-, B- ja A-nuorten SM-sarjaa ja voitti HIFK:ssa B-nuorten Suomen mestaruuden keväällä 2010. Saarelainen pääsi pelaamaan HIFK-paidassa Liigaa kolmen kauden aikana yhteensä 55 ottelussa tehoin 8+4=12. Hän voitti HIFK:ssa SM-hopeaa keväällä 2016.

HIFK:n lisäksi rightin puolen hyökkääjä on pelannut Liigassa KooKoossa kaksi kautta sitten lainasopimuksella. Mestiksessä hän on pelannut yhteensä 101 runkosarjaottelua yli piste per peli tahdilla.

Lue lisää: kiekko-vantaa.fi

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.