Entinen HIFK-pelaaja hurjassa iskussa Mestiksessä

Jääkiekko | Entinen HIFK-pelaaja hurjassa iskussa Mestiksessä - Mestiksen pistepörssiä johtava Kiekko-Vantaan hyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen on valittu sarjan viime viikon parhaaksi pelaajaksi. 24-vuotias Saarelainen teki viime viikon kahdessa ottelussa tehot 4+1 ja nousi takaisin Mestiksen pistepörssin kärkeen.
Kuva: kiekko-vantaa.fi

Mestiksen pistepörssiä johtava Kiekko-Vantaan hyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen on valittu sarjan viime viikon parhaaksi pelaajaksi. 24-vuotias Saarelainen teki viime viikon kahdessa ottelussa tehot 4+1 ja nousi takaisin Mestiksen pistepörssin kärkeen.

Saarelainen iski viime perjantaina LeKiä vastaan jo kauden kolmannen hattutemppunsa ja rikkoi Markku Takalan ja Julius Rantaeskolan nimissä olleen Kiekko-Vantaan yhden kauden maaliennätyksen.

Saarelainen on tällä hetkellä Mestiksessä peräti 14 ottelun mittaisessa pisteputkessa. Hän on tehnyt tällä kaudella 34 ottelussa tehot 29+21=50. Saarelainen rikkoi toisena pelaajana Kiekko-Vantaan seurahistoriassa 50 tehopisteen rajan Mestiksessä.

Viime kaudella Saarelainen voitti KeuPa HT:n riveissä Mestiksen mestaruuden ja hän oli runkosarjassa KeuPan toiseksi tehokkain pelaaja 25+24=49 tehopisteellä. Pudotuspeleissä mies merkkautti 14 ottelussa tehot 5+3=8.

Saarelainen on Kiekko-Vantaan omia kasvatteja. Hän pelasi HIFK:ssa C-, B- ja A-nuorten SM-sarjaa ja voitti HIFK:ssa B-nuorten Suomen mestaruuden keväällä 2010. Saarelainen pääsi pelaamaan HIFK-paidassa Liigaa kolmen kauden aikana yhteensä 55 ottelussa tehoin 8+4=12. Hän voitti HIFK:ssa SM-hopeaa keväällä 2016.

HIFK:n lisäksi rightin puolen hyökkääjä on pelannut Liigassa KooKoossa kaksi kautta sitten lainasopimuksella. Mestiksessä hän on pelannut yhteensä 101 runkosarjaottelua yli piste per peli tahdilla.

Lue lisää: kiekko-vantaa.fi

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.