Entinen HJK-pelaaja siirtyy HIFK:hon

Hannu Patronen, 34, siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan Helsinkiin HIFK:n paitaan

Jalkapallo | Entinen HJK-pelaaja siirtyy HIFK:hon - Hannu Patronen, 34, siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan Helsinkiin HIFK:n paitaan

Kokenut keskuspuolustaja aloitti uransa FC Hongassa ja on viettänyt useamman vuoden ulkomailla, Helsingborgs IF:n sekä Sogndal IL:n riveissä. Patronen palasi Suomeen kaudelle 2017 HJK:n joukkueeseen. Keskuspuolustaja on myös esiintynyt kuudesti Huuhkaja-paidassa, viimeksi tammikuussa 2016, kun Huuhkajat kohtasivat Ruotsin ja Islannin Abu Dhabissa.

– Tosi hyvät fiilikset että saatiin tämä sopimus maaliin. Innolla odotan, että pääsee treenaamaan joukkueen kanssa, Patronen kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Patronen tunnetaan kovasta pelityylistään, mutta on myös todella varma pelaaja, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta.

– Vahvuudet on tottakai puolustuspelaamisessa. Uskon tuovani kovuutta, määrätietoisuutta sekä johtajuutta puolustukseen. Minulla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta IFK veti pisimmän korren koska seurana IFK sopii minulle parhaiten. Uusi projekti jossa on haasteita ja joukkue jonka pelityyli sopii minulle.

Patronen uskoo myös että ”Rödalla” on tulevalla kaudella kasassa jengi joka voi haastaa minkä tahansa joukkueen.

– Omat tavoitteet on pelata hyvä, ehjä kausi sekä pelata mahdollisimman monessa pelissä ja auttaa joukkuetta. Saadaan varmasti kilpailukykyinen joukkue. Eli ei taistella pelkästään putoamista vastaan vaan sarjataulukon ylemmistä sijoista.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on myös sitä mieltä että Patronen tulee sopimaan joukkueeseen.

– Hannusta saamme nopean, kokeneen ja fyysisesti vahvan IFK:n näköisen pelaajan puolustuslinjaan. Kyseessä on pelaaja, joka mm. A-maajoukkueen ja ulkomaisissa seuroissa saadun kokemuksen perusteella tuo johtajuutta joukkueeseen. Tervetuloa IFK -perheeseen, kommentoi Lönnström.

Lähde: HIFK:n verkkosivut

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.