Espanja voitti ensimmäisen talviolympiamitalinsa 26 vuoden tauon jälkeen – Selostaja sekosi

Pyeongchang 2018 | Espanja voitti ensimmäisen talviolympiamitalinsa 26 vuoden tauon jälkeen - Selostaja sekosi - Espanja voitti ensimmäisen talviolympiamitalinsa 26 vuoden tauon jälkeen ja espanjalaisselostajalta lähti selostus hieman laukalle.

Espanja voitti ensimmäisen talviolympiamitalinsa 26 vuoden tauon jälkeen ja espanjalaisselostajalta lähti selostus hieman laukalle.

Yksi harvoista espanjalaisedustajista olympialaisissa toi aihetta juhlaan koko maalle, kun Regino Hernández toi pronssia lumilautacrossista. Hernandezin suoritus oli todella kova, mutta espanjalaisen selostajan suoritus jätti pronssimitalin täysin varjoon.

Selostaja José Manuel Tallada sekoaa aivan täysin ja hän hyppii tasajalkaa studiossa, sekä karjuu kurkku suorana TV:lle. Mahtavaa eläytymistä, eikä tuota intohimoa voi kun ihailla.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.