ESPN: Usain Bolt sai sopimustarjouksen Mestarien liigaan pyrkivältä seuralta

Jalkapallo | ESPN: Usain Bolt sai sopimustarjouksen Mestarien liigaan pyrkivältä seuralta - ESPN kertoo, että Bolt on saanut kaksivuotisen sopimustarjouksen Mestarien liigaan pyrkivältä seuralta. Seuran nimi ei kuitenkaan ole tiedossa.

ESPN kertoo, että Bolt on saanut kaksivuotisen sopimustarjouksen Mestarien liigaan pyrkivältä seuralta. Seuran nimi ei kuitenkaan ole tiedossa.

Entinen pikajuoksutähti Usain Bolt tavoittelee parhaillaan pelipaikkaa Australian A-liigassa pelaavan Central Coast Marinersin riveistä. Bolt teki äskettäin harjoitusottelussa kaksi maalia, kun Central Coast Mariners voitti Macarthur South Westin lukemin 4-0.

Yhdysvaltalainen mediajätti ESPN kertoo verkkosivuillaan, että Mestarien liigaan hamuava seura on kiinnostunut Boltista. ESPN ei kuitenkaan osata kertoa sen tarkemmin, mikä seura on jamaikalaisen Boltin kintereillä.

– Euroopassa on seura, joka on tarjonnut Boltille kaksivuotista sopimusta. Seuralla on uusi omistaja ja heillä on tähtäimessä jalkapallon Mestarien liiga, Boltia Australiassa edustava pelaaja-agentti Tony Rallis kertoi ESPN:lle.

Bolt on kaikkien aikojen menestynen pikajuoksija. 100 ja 200 metrin matkojen kuusinkertainen olympiavoittaja seitsemänkertainen maailmanmestari lopetti uransa vuonna 2017. Hän pitää hallussaan molempien pikamatkojen maailmanennätyksiä.

Bolt on osallistunut tänä vuonna Bundesliigaseura Borussia Dortmundin harjoituksiin, jonka lisäksi hän kävi pelaamassa Norjan pääsarjassa pelaavan Strømsgodset IF:n riveissä.

https://www.youtube.com/watch?v=IJsCkJInZDI&t=2s

 

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.