F1-kauden alku siirtyy jälleen – uusi kausi starttaa Itävallassa

Moottoriurheilu | F1-kauden alku siirtyy jälleen - uusi kausi starttaa Itävallassa - Kisakausi pyörähtää käyntiin aikaisintaan 5. heinäkuuta Itävallassa.

Kisakausi pyörähtää käyntiin aikaisintaan 5. heinäkuuta Itävallassa

Formula 1 –sarjan Ranskan GP on peruttu koronavirustilanteen takia. Ranskan GP oli määrä ajaa Le Castellet’ssa 28. kesäkuuta. Ranskan hallituksen koronaviruspandemian vuoksi asettamat rajoitukset estävät kilpailun järjestämisen ajallaan, joten kilpailua ei ajeta tänä vuonna lainkaan.

Samalla selvisi myös, että Britannian GP ajetaan 19. heinäkuuta ilman yleisöä.

F1-sarjan toimitusjohtaja Chase Careyn mukaan kauden on tarkoitus startata 3.–5. heinäkuuta Itävallassa. Tämän jälkeen kausi jatkuisi Euroopassa heinä-, elo- ja syyskuussa.

– Olemme yhä luottavaisempia, sillä suunnitelmamme kauden aloittamisesta tänä kesänä ovat edistyneet, Carey toteaa F1:n tiedotteessa.

Ranskan GP on F1-kauden kolmas peruttu kilpailu. Seitsemän osakilpailua on lykätty myöhäisempään ajankohtaan.

Euroopasta F1-sirkus siirtyy nykyisten suunnitelmien mukaan syksyksi Euraasiaan, Aasiaan ja Amerikkaan. Kausi päättyy Bahrainissa ja Abu Dhabissa. Sarjan tavoitteena on ajaa kauden aikana 15-18 osakilpailua.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.