FC Barcelona kiinnitti Sergi Roberton pitkällä jatkosopimuksella

Jalkapallo | FC Barcelona kiinnitti Sergi Roberton pitkällä jatkosopimuksella - La Ligaa johtava FC Barcelona on tehnyt kesään 2022 asti ulottuvan jatkosopimuksen laitapuolustaja Sergi Roberton kanssa. Seura kertoo sopimuksesta Twitterissä.

La Ligaa johtava FC Barcelona on tehnyt kesään 2022 asti ulottuvan jatkosopimuksen laitapuolustaja Sergi Roberton kanssa. Seura kertoo sopimuksesta Twitterissä.

Roberton nykyinen pelaajasopimus olisi päättynyt Barcelonan kanssa ensi kesänä.

Espanjalaismedia piti Espanjan maajoukkuerinkiin kuuluvan Roberton jatkosopimusta jo pitkään varmana asiana ja nyt huhuille saatiin lopulta myös vahvistus.

26-vuotias Roberto on Barcelonan omia kasvatteja. Hän siirtyi 14-vuotiaana Barcelonan juniorijoukkueeseen ja on edustanut ammattilaisuransa aikana vain Barcaa. Roberto on tällä hetkellä katalaaniseuran avauskokoonpanon runkopelaajia.

https://www.youtube.com/watch?v=KK_J6RfktxA

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.