FC Barcelona kiinnitti Sergi Roberton pitkällä jatkosopimuksella

Jalkapallo | FC Barcelona kiinnitti Sergi Roberton pitkällä jatkosopimuksella - La Ligaa johtava FC Barcelona on tehnyt kesään 2022 asti ulottuvan jatkosopimuksen laitapuolustaja Sergi Roberton kanssa. Seura kertoo sopimuksesta Twitterissä.

La Ligaa johtava FC Barcelona on tehnyt kesään 2022 asti ulottuvan jatkosopimuksen laitapuolustaja Sergi Roberton kanssa. Seura kertoo sopimuksesta Twitterissä.

Roberton nykyinen pelaajasopimus olisi päättynyt Barcelonan kanssa ensi kesänä.

Espanjalaismedia piti Espanjan maajoukkuerinkiin kuuluvan Roberton jatkosopimusta jo pitkään varmana asiana ja nyt huhuille saatiin lopulta myös vahvistus.

26-vuotias Roberto on Barcelonan omia kasvatteja. Hän siirtyi 14-vuotiaana Barcelonan juniorijoukkueeseen ja on edustanut ammattilaisuransa aikana vain Barcaa. Roberto on tällä hetkellä katalaaniseuran avauskokoonpanon runkopelaajia.

https://www.youtube.com/watch?v=KK_J6RfktxA

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.