FC Barcelonassa tapahtuu – Ronald Koeman korvaamassa Quique Setienin

Jalkapallo | FC Barcelonassa tapahtuu - Ronald Koeman korvaamassa Quique Setienin - Mestarien liigan puolivälierissä nöyryyttävän 8–2 tappion Bayern Münchenille kokenut FC Barcelona on mm. Marcan ja Sky Sportin saamien tietojen mukaan kertomassa jo maanantaina tulevista valmentajakuvioistaan.

Mestarien liigan puolivälierissä nöyryyttävän 8–2 tappion Bayern Münchenille kokenut FC Barcelona on mm. Marcan ja Sky Sportin saamien tietojen mukaan kertomassa jo maanantaina tulevista valmentajakuvioistaan.

Mediaan levisi jo sunnuntaita tietoja, jonka mukaan FC Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu aikoo antaa potkut päävalmentaja Quique Setiénille. Setien, 61, tuli Barcelonan päävalmentajaksi tammikuussa Ernesto Valverden tilalle.

Setiénin lisäksi Bartomeu on tiettävästi antamassa kenkää myös toimitusjohtaja Óscar Graulle ja jalkapallojohtaja Eric Abidalille. Bartomeu ei itse aio erota tehtävästään, vaikka myös hän on saanut valtavasti kritiikkiä tekemisistään. Bartomeun pesti päättyy ensi kauden jälkeen.

Setienin korvaajaksi on tulossa entinen Barcelonan pelaaja ja nykyinen Hollannin miesten A-maajoukkueen päävalmentaja Ronald Koeman. Marcan mukaan Barcelona yritti tarjota Koemanille sopimusta jo tammikuussa, mutta silloin hollantilainen puolustajalegenda ei vielä tarttunut pestiin.

Muun muassa Sky Sportille työskentelevä italialainen jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kirjoitti Twitterissä, että Barcelona julkaisisi Koemanin sopimuksen jo lähipäivien aikana.

– Ronald Koeman on valittu Barcelonan uudeksi manageriksi. Hän jättää tehtävänsä Hollannin maajoukkueessa siirtyäkseen Barcaan – virallinen tiedote tulee tällä viikolla, Romano twiittasi yli miljoonalle seuraajalleen.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.