FC Barcelona jahtaa West Hamin superlupausta

FC Barcelona on ollut kesän aikana erittäin ahkera seura avoimena olevan siirtoikkunan aikana. Barça on tehnyt kesän aikana sopimukset brasilialaiskaksikko Malcomin ja Arthur Melon sekä 23-vuotiaan ranskalaispuolustaja Clement Lengletin kanssa.

Nyt hallitseva Espanjan mestari on kiinnostunut englantilaisen Sky Sportsin mukaan hankkimaan riveihinsä West Hamissa viime kaudella pelanneen 18-vuotiaan Domingos Quinan. Quina ei ole vielä päässyt tekemään debyyttiään West Hamin edustusjoukkueessa. Hänelle on kertynyt pelejä vain seuran U23-joukkueessa.

Sky Sports arvelee Quinan siirtosumman olevan vain noin 675 000 euroa, joka on taskuraha Barcelonan kaltaiselle jättiseuralle.

Guinea-Bissaussa syntynyt portugalilainen laitahyökkääjä edustaa parhaillaan omaa maataan Suomessa pelattavissa alle 19-vuotiaiden EM-kisoissa. Kaikissa Portugalin ikäkausimaajoukkueissa pelannut Quina on edustanut Portugalia myös kahdesti alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

Quinan voi nähdä sunnuntaina Suomessa, kun Portugalia kohtaa Seinäjoella pelattavassa U19 EM-finaalissa Italian. Katso alla olevalta videolta Quinan parhaita paloja West Hamin U23-joukkueen paidasta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.