FC Honka voitti HJK:n Suomen Cupissa – katso maalikooste

Jalkapallo | FC Honka voitti HJK:n Suomen Cupissa - katso maalikooste - FC Honka käänsi tiistaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsintaottelun HJK:ta vastaan viimeisen vartin aikana kahden maalin tappioasemasta voitoksi. 

FC Honka käänsi tiistaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsintaottelun HJK:ta vastaan viimeisen vartin aikana kahden maalin tappioasemasta voitoksi. 

HJK-hyökkääjä Riku Riski teki ottelun avausmaalin ensimmäisellä puoliajalla. Klubin johto tuplaantui vajaan tunnin kohdalla, kun pallo kimposi Hongan pelaajista toistamiseen espoolaisseuran maaliin.

HJK johti ottelua 76. minuutilla 2-0, mutta Honka kiri vielä tasoihin ja lopulta 3-2-voittoon.

– Ottelun 70 ensimmäistä minuuttia pelasimme kohtuu hyvin. Peli oli hyvin hallussa ja meillä oli jopa mahdollisuus lisätä johto kolmeen maaliin. Mutta viimeinen kymmenen minuuttia oli katastrofi. Honka sai puoli vahingossa kavennuksen ja siitä virtaa loppukiriin. Pelin lopusta tuli meille vaikea, ja Honka onnistui kääntää ottelu voitokseen, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo manasi seuran verkkosivuilla.

Hongan kirin käynnisti 77. peliminuutilla espanjalaishyökkääjä Borjas Martin. Keskikenttäpelaaja Juha Hakola tasoitti pelin 2-2:een vain neljä minuuttia myöhemmin ja keskuspuolustaja Robert Ivanov puski ottelun voittomaalin 88. peliminuutilla kulmapotkusta.

– 70 minuutin kohdalla tuli tunne, että taitaa olla matsi tässä. Tilanne oli 2-0 ja Klubi vain varmisteli. En muista miten Borjas sai pallon, mutta ihan älytön pommi yläkulmaan ja pääsimme peliin mukaan. Pääsimme painamaan ja vedin itse 2-2. Sitten vielä kulmasta 3-2. Ihan älytön nousu ja fiilis, Hongan keskikenttäpelaaja Juha Hakola kertoi ottelun jälkeen IS TV:lle.

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara muistutti, että HJK:n voittaminen on aina kova suoritus.

– Joukkueesta on selkeästi aistittavissa, että kasvamassa on jotain enemmän kun joukko yksilöitä. Nämä hetket ovat selkeitä signaaleja siitä. Pystyimme uskomaan loppuun asti itseemme ja tekemään sitä omaa duunia. HJK:n voittaminen vieraissa on aina kova suoritus, mutta täytyy ymmärtää, että olimme 0-2-tappiolla. Siihen ei voi olla täysin tyytyväinen. Paljon on vielä tehtävää, Vasara kommentoi Hongan verkkosivuilla.

Katso ottelun huippuhetket alla olevlta videolta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.