FC Inter kohtaa harjoitusottelussa Serie A:n ja Italian vanhimman jalkapalloseuran

Veikkausliiga | FC Inter kohtaa harjoitusottelussa Serie A:n ja Italian vanhimman jalkapalloseuran - Huhtikuuss alkavaan Veikkausliigakauteen valmistautuva FC Inter kohtaa maaliskuussa Italiassa pelattavassa harjoitusottelussa Serie A -seura Genoan. Ottelu Genoaa vastaan on osa Interin Italian leiriä, minne joukkue matkustaa maaliskuun 11. päivä. Ottelun tarkka pelipäivä varmistuu lopullisesti lähipäivinä.

Huhtikuuss alkavaan Veikkausliigakauteen valmistautuva FC Inter kohtaa maaliskuussa Italiassa pelattavassa harjoitusottelussa Serie A -seura Genoan. Ottelu Genoaa vastaan on osa Interin Italian leiriä, minne joukkue matkustaa maaliskuun 11. päivä. Ottelun tarkka pelipäivä varmistuu lopullisesti lähipäivinä.

 

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccaretalla on henkilökohtaisia yhteyksiä Genoan seurajohtoon. Italialaisvalmentaja on kotoisin Genovasta ja kannattanut maaliskuista vastustajaansa pienestä pitäen.

Piccareta on luonnollisesti täynnä intoa Interin leiristä hänen kotimaisemissa.

– Totta kai on hienoa saada viedä joukkue kotikaupunkiini. Olen ylpeä tästä mahdollisuudesta. Ottelu on tärkeä Interille. Näkyvyys Suomen ulkopuolella on aina tärkeää ja erityisesti pelaajille tämä mahdollisuus on upea, Piccareta sanoo FC Interin verkkosivuilla.

Interiä maaliskuussa isännöivä Genoa on Italian vanhin yhä toimiva jalkapalloseura. Historiallisesti seura lukeutuu Italian menestyksekkäimpiin. Genoa on voittanut yhdeksän Italian mestaruutta eli Scudettoa. Italian Cupin seura on voittanut kerran. Tällä hetkellä Genoa on Seria A:ssa sijalla 12.

Genoan riveissä pelaa mm. marokkolaiskeskikenttäpelaaja Adel Taarabt, Italian maajoukkuemaalivahti Mattia Perin ja kokenut makedonialaiskärki Goran Pandev.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.