Fernando Cózar Torres siirtyy HIFK:hon

Jalkapallo | Fernando Cózar Torres siirtyy HIFK:hon - HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen espanjalaisen keskikenttäpelaajan Fernando Cózar Torresin kanssa. Viime kaudella 27-vuotias ”Nando” pelasi KPV:ssa.
Kuva: Jere Nevalainen

HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen espanjalaisen keskikenttäpelaajan Fernando Cózar Torresin kanssa. Viime kaudella 27-vuotias ”Nando” pelasi KPV:ssa.

– Halusin tulla HIFK:hon, koska mielestäni täällä on kaikki mitä joukkue tarvitsee sarjanousuun. Olen pelaaja, joka antaa kaikkensa tämän tavoitteen saavuttamiseksi, Nando kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Nandolla on kokemusta sekä alemman- ja ylemmän keskikenttäpelaajan roolista. Pelaajalla on myös erittäin hyvä potkuvalikoima, joka tuo yllätyselementin myös erikoistilannepelaamiseen.

Nando lähtee kauteen erittäin motivoituneena ja selkein tavoittein.

– Haluan kehittyä pelaajana ja samalla auttaa HIFK:ta nousemaan takaisin Veikkausliigaan sekä osoittaa taitoni Ykkösessä.

Seurassa ollaan erittäin tyytyväisiä uusista valmentaja- ja pelaajasopimuksista.

– Haimme keskisektorille pelaajaa, joka pystyy tuomaan joukkueen hyökkäyspeliin uusia yllätyksellisiä elementtejä, tämä pelaaja on sellainen. Sopimuksen syntymisestä olen erityisen tyytyväinen, koska useat Veikkausliigaseurat olivat myös kiinnostuneita Nandosta, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kertoo.

Lisäksi HIFK on tehnyt pelaajasopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Viime kauden alkuvaiheessa hyvään tahtiin maaleja kolmosessa ja ASM:ssä tehnyt Benjamin Nava ja keskikentän keskustassa viihtyvä Valdrim Azemi allekirjoittivat molemmat vuoden mittaiset sopimukset HIFK Fotbollin kanssa.

Benjamin Nava pelasi viime kaudella HIFK ASM joukkueessa ja miesten kakkosjoukkueessa. Pelit päättyivät puolessa välissä kautta ikävään loukkaantumiseen, mutta Benjin vahva osaaminen on vakuuttanut valmennuksen ja siten hänelle tarjotaan nyt mahdollisuutta aikuisten peleissä. Valdrim Azemi pelasi edellisen kauden HJK:n A-junioreissa.

HIFK kohtaa Ykkösen avauskierroksella FC Hakan lauantaina 28. huhtikuuta.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.