Fernando Cózar Torres siirtyy HIFK:hon

Jalkapallo | Fernando Cózar Torres siirtyy HIFK:hon - HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen espanjalaisen keskikenttäpelaajan Fernando Cózar Torresin kanssa. Viime kaudella 27-vuotias ”Nando” pelasi KPV:ssa.
Kuva: Jere Nevalainen

HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen espanjalaisen keskikenttäpelaajan Fernando Cózar Torresin kanssa. Viime kaudella 27-vuotias ”Nando” pelasi KPV:ssa.

– Halusin tulla HIFK:hon, koska mielestäni täällä on kaikki mitä joukkue tarvitsee sarjanousuun. Olen pelaaja, joka antaa kaikkensa tämän tavoitteen saavuttamiseksi, Nando kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Nandolla on kokemusta sekä alemman- ja ylemmän keskikenttäpelaajan roolista. Pelaajalla on myös erittäin hyvä potkuvalikoima, joka tuo yllätyselementin myös erikoistilannepelaamiseen.

Nando lähtee kauteen erittäin motivoituneena ja selkein tavoittein.

– Haluan kehittyä pelaajana ja samalla auttaa HIFK:ta nousemaan takaisin Veikkausliigaan sekä osoittaa taitoni Ykkösessä.

Seurassa ollaan erittäin tyytyväisiä uusista valmentaja- ja pelaajasopimuksista.

– Haimme keskisektorille pelaajaa, joka pystyy tuomaan joukkueen hyökkäyspeliin uusia yllätyksellisiä elementtejä, tämä pelaaja on sellainen. Sopimuksen syntymisestä olen erityisen tyytyväinen, koska useat Veikkausliigaseurat olivat myös kiinnostuneita Nandosta, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kertoo.

Lisäksi HIFK on tehnyt pelaajasopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Viime kauden alkuvaiheessa hyvään tahtiin maaleja kolmosessa ja ASM:ssä tehnyt Benjamin Nava ja keskikentän keskustassa viihtyvä Valdrim Azemi allekirjoittivat molemmat vuoden mittaiset sopimukset HIFK Fotbollin kanssa.

Benjamin Nava pelasi viime kaudella HIFK ASM joukkueessa ja miesten kakkosjoukkueessa. Pelit päättyivät puolessa välissä kautta ikävään loukkaantumiseen, mutta Benjin vahva osaaminen on vakuuttanut valmennuksen ja siten hänelle tarjotaan nyt mahdollisuutta aikuisten peleissä. Valdrim Azemi pelasi edellisen kauden HJK:n A-junioreissa.

HIFK kohtaa Ykkösen avauskierroksella FC Hakan lauantaina 28. huhtikuuta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.