FIFA 19 – Mitä uutta pelissä on?

FIFA 19 julkaistaan 28.9 ja siinä on taas huima määrä uusia ominaisuuksia.

Yhtenä uutena ominaisuutena on Mestarien liiga, Eurooppa liigan, sekä Super Cup. Peliominaisuuksia on uusittu myös, sillä mukaan on laitettu active touch, jolla saat tarkemman kontrollin. Mukana on myös ominaisuus, millä pystyy muokkaamaan joukkueen taktiikka, joten ne ketkä yleensä säätävät asetuksia pitkään ennen ottelun alkua, joutuvat tuplaamaan nyt tuon ajan.

Pelissä laukaiseminen on myös saanut uusia suuntia. Potkunäppäimen kaksoisnapautus käynnistää jokaisen potkun yhteydessä ajastetun viimeistelyn, jonka avulla käyttäjä määrittää, kuinka tarkasti hän osuu palloon. Toisen napautuksen tarkkuus määrittää osuman tuloksen.

Mukana on myös 5v5 -ottelu, mahdollisuus pelata ilman sääntöjä, tai jättää vain paitsiot pois. Pystyt myös pelaamaan säännöillä, missä vain volleyt ja puskumaalit lasketaan. Tai jos haluat, niin maalivahdin alueen ulkpuolelta tehdyt maalit lasketaan kahtena maalina. Yksi vaihtoehto on myös pelata niin, että kun pelaaja tekee maalin hän joutuu poistumaan kentältä.

Katso enemmän infoa näistä, sekä allaolevista videoista.

Videot | FIFA 19 - Mitä uutta pelissä on? - FIFA 19 julkaistaan 28.9 ja siinä on taas huima määrä uusia ominaisuuksia.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.