FIFA lätkäisi Chelsealle siirtokiellon – seura kiistää syytökset

Jalkapallo | FIFA lätkäisi Chelsealle siirtokiellon - seura kiistää syytökset - Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on asettanut englantilaisseura Chelsean siirtokieltoon, joka kattaa kaksi seuraavaa siirtoikkunaa. Siirtokielto ei kuitenkaan estä seuraa myymästä pelaajia muualle.
Chelsea pelaa kotiottelunsa Stamford Bridgella, jossa Urheilu247:n toimitus vieraili syksyllä 2018.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on asettanut englantilaisseura Chelsean siirtokieltoon, joka kattaa kaksi seuraavaa siirtoikkunaa. Siirtokielto ei kuitenkaan estä seuraa myymästä pelaajia muualle.

FIFA syyttää Chelseaa alle 18-vuotiaiden ulkomaalaispelaajien laittomasta rekrytoinnista. Chelsea kiistää syytökset ja aikoo valittaa päätöksestä.

Yli vuoden kestävän siirtokiellon lisäksi Chelsea sai Fifalta 600 000 Sveitsin frangin eli 572 000 euron ja Englannin jalkapalloliitto FA:lta 530 000 frangin eli 505 000 euron sakot.

– Chelsea kiistää jyrkästi FIFA:n kurinpitolautakunnan syytökset ja aikoo näin ollen valittaa päätöksestä. Seura haluaa painottaa, että se arvostaa FIFA:n tärkeää työtä alaikäisten suojelemisen kannalta, ja on toiminut täydessä yhteistyössä FIFA:n kanssa koko tutkimuksen ajan, Chelsean tiedotteessa kerrotaan.

Italialaismanageri Maurizio Sarrin valmentama Chelsea on tällä hetkellä Englannin Valioliigassa kuudentena tasapisteissä viidentenä olevan Arsenalin kanssa.

 

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.