FIFA lätkäisi Chelsealle siirtokiellon – seura kiistää syytökset

Jalkapallo | FIFA lätkäisi Chelsealle siirtokiellon - seura kiistää syytökset - Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on asettanut englantilaisseura Chelsean siirtokieltoon, joka kattaa kaksi seuraavaa siirtoikkunaa. Siirtokielto ei kuitenkaan estä seuraa myymästä pelaajia muualle.
Chelsea pelaa kotiottelunsa Stamford Bridgella, jossa Urheilu247:n toimitus vieraili syksyllä 2018.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on asettanut englantilaisseura Chelsean siirtokieltoon, joka kattaa kaksi seuraavaa siirtoikkunaa. Siirtokielto ei kuitenkaan estä seuraa myymästä pelaajia muualle.

FIFA syyttää Chelseaa alle 18-vuotiaiden ulkomaalaispelaajien laittomasta rekrytoinnista. Chelsea kiistää syytökset ja aikoo valittaa päätöksestä.

Yli vuoden kestävän siirtokiellon lisäksi Chelsea sai Fifalta 600 000 Sveitsin frangin eli 572 000 euron ja Englannin jalkapalloliitto FA:lta 530 000 frangin eli 505 000 euron sakot.

– Chelsea kiistää jyrkästi FIFA:n kurinpitolautakunnan syytökset ja aikoo näin ollen valittaa päätöksestä. Seura haluaa painottaa, että se arvostaa FIFA:n tärkeää työtä alaikäisten suojelemisen kannalta, ja on toiminut täydessä yhteistyössä FIFA:n kanssa koko tutkimuksen ajan, Chelsean tiedotteessa kerrotaan.

Italialaismanageri Maurizio Sarrin valmentama Chelsea on tällä hetkellä Englannin Valioliigassa kuudentena tasapisteissä viidentenä olevan Arsenalin kanssa.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.