FIFA lätkäisi Chelsealle siirtokiellon – seura kiistää syytökset

Jalkapallo | FIFA lätkäisi Chelsealle siirtokiellon - seura kiistää syytökset - Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on asettanut englantilaisseura Chelsean siirtokieltoon, joka kattaa kaksi seuraavaa siirtoikkunaa. Siirtokielto ei kuitenkaan estä seuraa myymästä pelaajia muualle.
Chelsea pelaa kotiottelunsa Stamford Bridgella, jossa Urheilu247:n toimitus vieraili syksyllä 2018.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on asettanut englantilaisseura Chelsean siirtokieltoon, joka kattaa kaksi seuraavaa siirtoikkunaa. Siirtokielto ei kuitenkaan estä seuraa myymästä pelaajia muualle.

FIFA syyttää Chelseaa alle 18-vuotiaiden ulkomaalaispelaajien laittomasta rekrytoinnista. Chelsea kiistää syytökset ja aikoo valittaa päätöksestä.

Yli vuoden kestävän siirtokiellon lisäksi Chelsea sai Fifalta 600 000 Sveitsin frangin eli 572 000 euron ja Englannin jalkapalloliitto FA:lta 530 000 frangin eli 505 000 euron sakot.

– Chelsea kiistää jyrkästi FIFA:n kurinpitolautakunnan syytökset ja aikoo näin ollen valittaa päätöksestä. Seura haluaa painottaa, että se arvostaa FIFA:n tärkeää työtä alaikäisten suojelemisen kannalta, ja on toiminut täydessä yhteistyössä FIFA:n kanssa koko tutkimuksen ajan, Chelsean tiedotteessa kerrotaan.

Italialaismanageri Maurizio Sarrin valmentama Chelsea on tällä hetkellä Englannin Valioliigassa kuudentena tasapisteissä viidentenä olevan Arsenalin kanssa.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.