Franck Ribéry tänään 35 vuotta – Katso tästä hänen uransa hauskimmat hetket

Bayern Münchenin Franck Ribéry on kieltämättä yksi ranskalaisen jalkapalloilun parhaimmista pelaajista viimeisten vuosikymmenien aikana. Hän nousi lopullisesti maailman eliittiin pelatessaan Bayern Münchenissä, jonne hän siirtyi vuonna 2007 Marseillesta. Hänen parhaimpana henkilökohtaisena saavutuksenaan voidaan pitää valintaa maailman kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi vuonna 2013. Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi kirivät Ribéryn edelle, vaikka ranskalainen voitti kyseisenä vuonna Bundesliigan, Saksan Cupin, Mestareiden Liigan, UEFA Super Cupin ja seurojen maailmanmestaruusturnauksen. Lohdutuksena tuolle vuodelle voidaan pitää Ribéryn valintaa UEFAn vuoden pelaajaksi.

Ribéry täyttää tänään 35 vuotta ja sen kunniaksi on hyvä muistella tämän hassuttelijan hauskimpia hetkiä hänen uraltaan.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.