Fredrik Norrena Suomen U20-maajoukkueen maalivahtivalmentajaksi

Jääkiekko | Fredrik Norrena Suomen U20-maajoukkueen maalivahtivalmentajaksi - Suomea 2006 Torinon olympialaisissa ja viidesti MM-kisoissa edustanut Fredrik Norrena toimii alle 20-vuotiaiden maajoukkueen maalivahtivalmentajana kaudella 2018-2019.

Suomea 2006 Torinon olympialaisissa ja viidesti MM-kisoissa edustanut Fredrik Norrena toimii alle 20-vuotiaiden maajoukkueen maalivahtivalmentajana kaudella 2018-2019.

Norrenan ensimmäinen tapahtuma Nuorten Leijonien matkassa on parhaillaan käynnissä. Alle 20-vuotiaat ovat leirillä Vierumäellä ja pelaavat tänään tiistaina klo 18.30 toisen ottelunsa Tshekin alle 20-vuotiaita vastaan. Maanantaisen ottelun Suomen Nuoret Leijonat vei nimiinsä lukemin 9-3.

– On hienoa päästä tekemään töitä lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa, koen että saan pestistä itsekin paljon oppia. Iso kiitos perheelle ja TPS:lle siitä, että tämä on mahdollista, päätyönään TPS:n miesten maalivahtivalmennuksesta vastaava Norrena sanoo Leijonat.fi -verkkosivustolla.

Norrenaa ennen Nuorten Leijonien maalivahtivalmentajana toiminut Aki Näykki siirtyy maalivahtivalmentajaksi Berniin. Nuorten Leijonien päävalmentajana toimii Jussi Ahokas.

Lähde: Suomen Jääkiekkoliiton tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.