Futsal: Suomi kohtaa MM-jatkokarsinnassa Serbian – Yle TV2 näyttää suorana

Muut lajit | Futsal: Suomi kohtaa MM-jatkokarsinnassa Serbian - Yle TV2 näyttää suorana - Suomen futsalmaajoukkue on historiallisen hetken edessä, kun karsinta Liettuan MM-kisojen 2021 karsinta viimein huipentuu UEFA:n jatkokarsintapareihin.
Kuva: Palloliitto.fi

Suomen miesten futsalmaajoukkue on tänään kovan paikan edessä, kun lähes kahdeksan vuotta joukkuetta valmentaneen Mićo Martićin ryhmä aloittaa MM-jatkokarsintaurakkansa kohtaamalla vieraskentällä Serbian.

MM-jatkokarsinnan toinen osa pelataan tiistaina 10.11. Vantaan Energia-Areenalla klo 19. Otteluparin voittaja yhteismaaleilla etenee Liettuan MM-kisoihin, jotka siirrettiin syksyyn 2021. YLE TV2 lähettää molemmat ottelut suorana.

Suomi ei ole koskaan aikaisemmin päässyt futsalin MM-kisoihin. Suomi on jo nyt selvittänyt tiensä liki sensaatiomaisesti Euroopan kahdeksan parhaan joukkoon, mutta vain kuudelle parhaalle on paikka Liettuassa pelattavaan lopputurnaukseen.

Futsalin MM-jatkokarsinta Liettuan MM-kisoihin 2021 (FIFA Futsal World Cup):

pe 6.11. Kragujevac
Serbia – Suomi klo 19.00 Suomen aikaa (klo 18.00 Serbian aikaa)

ti 10.11. Energia-Areena, Myyrmäki, Vantaa
Suomi – Serbia klo 19.00

Yle TV2 näyttää molemmat ottelut suorana lähetyksenä selostuksen ja asiantuntijakommentaattorin kera. Avausottelu on siirretty NišistäKragujevaciin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.