Gattusolle pitkä jatkosopimus

AC Milan on palkinnut seuralegenda Gennaro Gattuson uudella kolmivuotisella sopimuksella. Milanolaisia marraskuusta asti luotsannut Gattuso on saanut käännettyä huonosti kauden avanneen Rossonerin kurssin ja on viemässä seuraa kohti eurokenttiä. Gattuson soppari ulottuu kesään 2021 saakka.

Entisen Milan-keskikenttäpelaajan palkan on huhuttu olevan noin 120 000€ vuodessa, mutta tähän on tulossa merkittävä korjaus uuden sopimuksen myötä. Gattuso korvasi pestissään syyskaudella potkut saaneen Vincenzo Montellan.

Tästä videosta voit katsoa tarkemman analyysin Gattuson taktiikasta Milanin peräsimessä. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.