Gattusolle pitkä jatkosopimus

AC Milan on palkinnut seuralegenda Gennaro Gattuson uudella kolmivuotisella sopimuksella. Milanolaisia marraskuusta asti luotsannut Gattuso on saanut käännettyä huonosti kauden avanneen Rossonerin kurssin ja on viemässä seuraa kohti eurokenttiä. Gattuson soppari ulottuu kesään 2021 saakka.

Entisen Milan-keskikenttäpelaajan palkan on huhuttu olevan noin 120 000€ vuodessa, mutta tähän on tulossa merkittävä korjaus uuden sopimuksen myötä. Gattuso korvasi pestissään syyskaudella potkut saaneen Vincenzo Montellan.

Tästä videosta voit katsoa tarkemman analyysin Gattuson taktiikasta Milanin peräsimessä. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.