Gonzalo Higuain matkalla Chelseaan

Jalkapallo | Gonzalo Higuain matkalla Chelseaan - Argentiinan maajoukkuekärki Gonzalo Higuain on italialaislehti Gazzetta Dello Sportin mukaan päässyt alustavasti sopuun lainasiirrosta Englannin Valioliigassa pelaavan Chelsean riveihin.

Argentiinan maajoukkuekärki Gonzalo Higuain on italialaislehti Gazzetta Dello Sportin mukaan päässyt alustavasti sopuun lainasiirrosta Englannin Valioliigassa pelaavan Chelsean riveihin.

31-vuotias Higuain on Juventuksen sopimuspelaaja. Higuain on pelannut tämän kauden lainalla AC Milanissa, johon hän siirtyi heinäkuussa 2018. Higuain on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa kuusi maalia 15 ottelussa ja kaksi maalia Eurooppa-liigassa.

Gazzetta Dello Sport kertoo, että Juventuksen ja Chelsean laatimassa lainasopimuksessa on mukana 32 miljoonan punnan ostopykälä, jolla Chelsea voi ostaa Higuainin ensi kesänä itselleen.

Chelsean päävalmentajana toimiva Maurizio Sarri on Higuainille erittäin tuttu mies. Higuain teki kaudella 2015–16 Sarrin alaisuudessa italialaisseura Napolille peräti 36 maalia Serie A:ssa.

https://www.youtube.com/watch?v=UAj9iNos1vw

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.