Granlund: ”Turnaus on vasta alussa”

Jääkiekko | Granlund:

Suomi hävisi keskiviikkona hieman yllättäen kisaisäntä Tanskalle lukemin 3-2.

Suomen 2-2 tasoitusmaalin kolmannessa erässä tehnyt kapteeni Mikael Granlund, myönsi, että neljäs peli viiteen päivään tuntui hieman jaloissa. Samalla hän antoi tunnustusta hyvin pelanneelle vastustajalle.

– Kaikki kunnia vastustajalle, he pelasivat erinomaisen pelin ja ottivat voiton tänään, Granlund sanoi. Koitimme saada painetta, mutta olimme pikkuisen stepin jäljessä. Pelissä oli paljon hyvääkin, Granlund sanoi MTV3:lle.

– Kyllä siellä meidän juttuja näkyi. Ei tämä ikinä ole paraatimarssia. Tämä on jääkiekkoa. Joskus voitetaan ja joskus hävitään.

Tanskaa vastaan pelattu oli tähän mennessä turnauksen kovin. Laadukkailla NHL-pelaajilla vahvistettu joukkue oli erittäin kamppailuvalmis ja tunnetaso nousi ottelussa korkealle tasolle.

– Kun tuli irtokiekkoja ja kamppailuita, emme olleet tarpeeksi nopeita niihin. Vaikka ensimmäinen meni, toista äijää ei saatu tarpeeksi nopeasti sinne. He voittivat sen seuraavan kamppailun tai seuraavan irtokiekon ja sitten mentiin taas toiseen päähän, Granlund linjasi.

Leijonilla on edessä kaksi välipäivää, jonka jälkeen se kohtaa lauantaina kello 21.15 pelattavassa ottelussa Connor McDavidin tähdittämän Kanadan.

– Huilataan pari päivää ja lähdetään kohti viimeisiä puristuksia. Turnaus on alussa vasta, Granlund muistutti.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.