Haluatko nimesi KuPS:n pelipaitaan Eurooppa-liigan otteluihin?

KuPS:n ja Kuopion kaupungin PELIPAITAHAASTE

Jalkapallo | Haluatko nimesi KuPS:n pelipaitaan Eurooppa-liigan otteluihin? - KuPS:n ja Kuopion kaupungin PELIPAITAHAASTE
Kuopion Palloseura pelaa tänä kesänä UEFA:n Eurooppa-liigan otteluita kuuden vuoden tauon jälkeen. KuPS ja Kuopion kaupunki haluavat haastaa kaikki kuopiolaisen ja suomalaisen jalkapallon ystävät mukaan unohtumattomalle matkalle Eurooppaan. Kuopion Palloseuran europeleissä käytettävän pelipaidan pääyhteistyökumppani on Kuopion kaupunki, mutta tämän PELIPAITAHAASTEEN myötä jokaisella on mahdollisuus osallistua europeleihin yhdessä Kuopion Palloseuran kanssa.Europeleissä käytettävän pelipaidan rintamukseen rakennetaan teksti KUOPIO, joka muodostuu haasteen osallistujien nimistä. Sinulla on mahdollisuus lunastaa nimesi KUOPIO-tekstiin ja tätä myötä Kuopion Palloseuran euro-otteluissa käyttämään viralliseen pelipaitaan 10 euron hinnalla. Jokaisesta kymmenellä eurolla ostetusta nimestä pääyhteistyökumppani Kuopion kaupunki maksaa toiset 10 euroa Kuopion Palloseuran tueksi. Paitaan on tavoitteena kerätä 3000 nimeä.

10 euron hinnalla osaksi KuPS:n Eurooppa-liigan virallista pelipaitaa

Suomalaisen jalkapallojoukkueen tukeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä vain 10 euron hinnalla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Kuopion Palloseuran europeleihin. Virallisen pelipaidan lisäksi Savon Sanomat Areenalle teetetään jättikokoinen pelipaita, josta jokaisen haasteeseen osallistuneen nimi on helposti luettavissa.

Kuopion Palloseuran ja Kuopion kaupungin tavoitteena on kerätä PELIPAITAHAASTEESEEN mukaan yhteensä 3000 nimeä, jotta KUOPIO-teksti koristaa kokonaisuudessaan Kuopion Palloseuran europaitoja. Tekstin muodostumista seurataan aktiivisesti sekä Kuopion Palloseuran nettisivuilla että sosiaalisessa mediassa.

Kuopion kaupunki innoissaan Pelipaitahaasteesta

Kuopion Palloseura ja Kuopion kaupunki ovat suunnitelleet PELIPAITAHAASTEEN toteutusta pitkään ja molemmilla osapuolilla oli vahva halu sen toteuttamiseen. Kuopion kaupunki näki haasteessa loistavan mahdollisuuden lähteä viemään Kuopiota koko Euroopan tietoisuuteen.

”Europelien pelipaitahaaste on hieno keksintö. Näin kaupunki sekä kannattajat voivat yhteisöllisesti olla seuran mukana yhdessä tekemässä sekä kokemassa kansainvälistä jalkapalloelämystä. Itselle ja myös muille, joilla ei omia jalkapallosaavutuksia ole, haaste tarjoaa hienon mahdollisuuden saada kerrankin oma nimensä pelaavan joukkueen paitaan”, toteaa Kuopion kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Pekka Kantanen.

”Europelit ovat kuningaslajin suola. On hienoa, että oman kaupungin joukkue on jälleen päässyt pelaamalla mittelemään voimiaan arvostetussa eurooppalaisessa sarjassa. Kuopio on aina ollut jalkapallokaupunki, Kuopio on jalkapallokaupunki ja Kuopio tulee jatkossakin olemaan jalkapallokaupunki. Kuopion kaupunki haluaa olla mukana mahdollistamassa Kuopion Palloseuran eurotaivalta. Toivottavasti Kuopio-paita näkyy Euroopan jalkapallokartalla monessa pelissä”, Kantanen jatkaa innostuneena.

”Kuopion Palloseura ja kaupunki ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden. Yhteistyön pohja ja tavoite on KuPS:n kautta tuoda esiin kaupungin Kiitos kaveruudelle-teemoja, suvaitsevaisuuttaa, erilaisuuden hyväksyntää sekä kaikenlaisen kiusaamisen estämistä. Näitä tavoitteita toteutetaan KuPS:n edustusjoukkueen ja pelaajien esimerkin kautta sekä laajassa junioritoiminnassa. Esimerkiksi KuPS:n toteuttamat kouluvierailut ovat tästä toiminnasta hieno esimerkki. Kun KuPS esitti idean Pelipaitahaasteesta, siihen oli helppo lähteä mukaan Kiitos kaveruudelle–idealla. Kun KuPS:n kannattaja tukee seuraa kovissa europeleissä, niin kaupunki KuPS:n kaverina haluaa osaltaan vastata samalla mitalla”, Kantanen toteaa.

”KuPS kantaa yhteistyökumppanin nimeä suurenmoisella ylpeydellä”

”Idea pelipaitahaasteeseen on ollut olemassa jo kauan, vuodesta 2014 asti. Silloin pelaajamme Jussi Kujalaesitteli, kuinka hänen entinen seuransa De Graafschap oli kerännyt kannattajiltaan nimiä pelipaitaan tukeakseen ja rahoittaakseen seuran toimintaa. Idea on siis odottanut koko ajan sopivaa ajankohtaa ja nyt aika oli kypsä, sillä europeleissä paidassamme on vain yksi Kuopio-mainos. Näin pelipaidan huomioarvo on erinomainen ja haasteeseen osallistujat pääsevät paremmin esille”, kommentoi Kuopion Palloseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen.

”Ajatuksenamme on, että koko jalkapalloväki Kuopiosta ja muualtakin Suomesta voivat olla yhteisellä matkalla Eurooppaan. En usko, että KuPS on koskaan kantanut yhtään yhteistyökumppanin nimeä samanlaisella ylpeydellä kuin nyt, kun paidassamme ovat rakkaan kotikaupunkimme ja hienojen kannattajiemme nimet”, Heiskanen toteaa.

”Vastaavia pelipaitahaasteita on ollut maailmalla ennenkin, mutta tietääksemme tämä on ensimmäinen kerta, kun mukana haasteessa on myös kaupunki, joka tuplaa jokaisen haasteeseen sijoitetun summan. Ainakin tämän kaltainen yhteisöllinen sponsorointimalli lienee ainutlaatuinen suomalaisessa urheilussa”, jatkaa Heiskanen ylpeänä.

Miten osallistun Pelipaitahaasteeseen:

Osallistuminen PELIPAITAHAASTEESEEN tapahtuu KuPS:n verkkosivuilla, Kuopion Palloseuran toimistolla tai ottelutapahtumissa heti 12.6. Ilves-kotiottelusta lähtien. Nimiä voi ostaa useamman kerrallaan tai ostaa esimerkiksi lahjaksi myös muille kuin itselleen. Myös omalla nimellä varustettu europelipaita on mahdollisuus lunastaa itselleen edulliseen 40 euron hintaan.

Pääset osallistumaan Pelipaitahaasteeseen tästä.

Lähde: Kups.fi
Lisääkö kampanja KuPS:n draivia kotimaisilla kentillä? Huomenna Kupiossa vastaan tulee kolmen pisteen päässä oleva Ilves.
Onnistuuko Kupio tuplaamaan eron tamperelaisiin. Coolbet antaa ennakkosuosikin asemassa olevalle KuPS:lle kertoimeksi 1.85

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.