Hämeen Sanomat: Espoo Unitedia haetaan konkurssiin

Jääkiekko | Hämeen Sanomat: Espoo Unitedia haetaan konkurssiin - Hämeen Sanomien mukaan eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen hakee Mestiksessä pelaavaa Espoo Unitedia konkurssiin. Ilmarinen on kuuleman mukaan jättänyt konkurssihakemuksen Espoon käräjäoikeuteen.

Hämeen Sanomien mukaan eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen hakee Mestiksessä pelaavaa Espoo Unitedia konkurssiin. Ilmarinen on kuuleman mukaan jättänyt konkurssihakemuksen Espoon käräjäoikeuteen.

Espoo United on taistellut jatkuvasti talousvaikeuksien kanssa ja viime vuoden huhtikuussa päättyneellä tilikaudella seura teki 1.8 miljoonaa euroa tappiota. Seuralla on tällä hetkellä velkoja lähes kaksi miljoonaa euroa. Joukkue on tällä hetkellä viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttavalla sijalla, vaikka joukkueen tähtäin oli nousta Liigaan kabinetin kautta.

Espoo United perustettiin miljonääri Jussi Salonojan toimesta konkurssiin menneen Espoon Bluesin tilalle. Seuralla on myös koripallojoukkue, sekä jo alas vedetty naisten jääkiekkojoukkue.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.