Harri Säteri sai ensimmäisen NHL-ottelunsa avauksessa

Jääkiekko | Harri Säteri sai ensimmäisen NHL-ottelunsa avauksessa - Säterin ensimmäinen avausottelu NHL :ssä ei alkanut hyvin, sillä Predators meni 1-0 johtoon jo 36 sekunnin kohdalla. Muuten ensimmäinen erä meni ihan kohtalaisen hyvin suomalaiselta, sillä hän torjui 14 kertaa. Toinen erä oli Säteriltä todella heikko, sillä hän torjui yhdeksästä laukauksesta vain kuusi.

Florida Panthersin suomalaisvahti, Harri Säteri oli viime yönä uransa ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa, kun Panthers hävisi Pekka Rinteen Nashville Predatorsille luvuin 4-3.

Säterin ensimmäinen avausottelu NHL :ssä ei alkanut hyvin, sillä Predators meni 1-0 johtoon jo 36 sekunnin kohdalla. Muuten ensimmäinen erä meni ihan kohtalaisen hyvin suomalaiselta, sillä hän torjui 14 kertaa. Toinen erä oli Säteriltä todella heikko, sillä hän torjui yhdeksästä laukauksesta vain kuusi.

Yhteensä Säteri torjui ottelussa 25 keraa 29 laukauksesta. Rinne puolestaan piti joukkuettaan pystyssä torjumalla 37/40 laukauksesta. Tämä oli toinen kerta, kun Säteri torjuu NHL -kentillä. Edellisellä kerralla hänet vaihdettiin kesken pelin maalille.

Katso ottelun maalit videosta:

Harri Säteri on 28-vuotias maalivahti, kuka on kiertänyt maailmaa vaihtaen joukkueesta toiseen. Hän lähti maailmalle Tapparasta ja pelasi kolme kautta AHL-liigassa, ennen kuin siirtyi Vityaz Podolskiin KHL:n.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.