Helmareiden tähtipelaaja Nora Heroum siirtyy AC Milaniin

Naisten A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Nora Heroum siirtyy italialaisen AC Milanin riveihin. Hän ilmoitti siirrostaan omalla twitter-tilillään.

23-vuotias Heroum on pelannut 58 A-maaottelua. Kotimaisessa sarjassa hän on pelannut HJK:n, Hongan ja Åland Unitedin riveissä. Ulkomailla hän on edustanut tanskalaista Fortuna Hjørringia ja italialaista Bresciaa. Brescian viime kausi sarjassa sujui pelillisesti hyvin, sillä joukkue sijoittui toiseksi Sanni Franssin ja Tuija Hyyrysen edustaman Juventuksen jälkeen. Täksi kaudeksi AC Milan osti Brescian sarjapaikan Serie A:ssa.

Tuoreimmat

BBC: Valioliiga palaa tauolta 17. kesäkuuta

BBC:n tietojen mukaan Englannin Valioliiga jatkuu 17. kesäkuuta.

Petra Nieminen valittiin Ruotsin liigan parhaaksi pelaajaksi

21-vuotias suomalaisjääkiekkoilija Petra Nieminen on valittu Ruotsin naisten jääkiekkoliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2019-2020. Valinnan tekivät muut liigapelaajat.

Puolan maajoukkuepuolustaja Marcin Kolusz Sportiin: ”Kortti, joka haluttiin ehdottomasti katsoa”

Puolan maajoukkueessa vuosia kapteenina toiminut puolustaja Marcin Kolusz on tehnyt Vaasan Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

Minna Sten jatkaa Peli-Karhuissa – tuleva kausi jo 15. pääsarjatasolla

Uransa aikana kaksi Suomen mestaruutta voittanut ja kahdesti vuoden puolustuspelaajaksi valittu Minna Sten, 32, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Kotkan Peli-Karhujen kanssa.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.