Hendrik Helmke palaa Veikkausliigaan

Jalkapallo | Hendrik Helmke palaa Veikkausliigaan - 31-vuotias saksalais-brasilialainen keskikenttäpelaaja Hendrik Helmke on tehnyt Veikkausliigaan nousseen KPV:n kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen.
Kuva: kpv.fi

31-vuotias saksalais-brasilialainen keskikenttäpelaaja Hendrik Helmke on tehnyt Veikkausliigaan nousseen KPV:n kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Helmke on tuttu mies kotimaisilta jalkapallokentiltä, sillä hän on aiemmin pelannut urallaan 108 ottelua Veikkausliigassa IFK Mariehamnin, FF Jaron sekä FC Lahden paidassa. Lisäksi Saksassa pelioppinsa saanut Helmke on pelannut mm. Iranin, Egyptin ja Norjan pääsarjoissa.

Helmke ei ole pelannut vuoden 2018 aikana yhtään virallista ottelua, mikäli erittäin luotettavaa Transfermarkt-jalkapallosivustoa on uskominen. KPV:n tiedotteen mukaan hän pelasi viime kaudella ”toisessa kotimaassaan Brasiliassa”.

Helmke tunnetaan erittäin fyysisenä puolustavana keskikenttäpelaaja, joka tukee ahnaasti hyökkäyksiä ns. box-to-box pelaajana. Helmke on KPV:lle todellinen huippuvahvistus.

– Olin vapaa neuvottelemaan uudesta seurasta ja kuulin paljon hyvää KPV:stä, joten päätös oli mieluinen. Veikkausliiga on hyvätasoinen sarja, vaikkakin hieman aliarvostettu. Olen tyytyväinen sopimukseen ja pystyn monipuolisena keskikenttäpelaajana auttamaan joukkuetta, Helmke kertoo KPV:n verkkosivuilla.

KPV:n valmennus on luonnollisesti tyytyväinen saadessaan taitavan saksalaisen riveihinsä.

– Eipä Hendrikiä varmaan paljoa tarvitse suomalaiselle yleisölle esitellä. Taitava kaveri, joka pystyy yhdistämään meidän puolustuksen ja hyökkäyksen, sekä rytmittämään peliä, KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen taustoittaa Helmken roolia joukkueessa.

Helmken pelilupa-asiat ratkeavat lähipäivinä, ja mies saattaa olla Vihreän mukana jo perjantain Suomen Cupin ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

Lähde: KPV:n verkkosivut

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.