Henrik Borgström nostettiin AHL:stä NHL-jäille

21-vuotias suomalaishyökkääjä Henrik Borgström nostettiin AHL:stä taalajäille, kun Florida Panthersin GM Dale Tallon ilmoitti lauantaina, että Borgström saa jälleen mahdollisuuden näyttää osaamistaan NHL:ssä.

Borgström on pelannut erinomaisesti AHL:ssä Springfield Thunderbirdsien riveissä. Hän on tehnyt 24 ottelussa 22 tehopistettä (5+17) ja johtaa tulokkaiden syöttöpörssiä, sekä on maalipörssissä kolmas. NHL:ssä hän on pelannut neljä ottelua ja tehnyt niissä yhden maalin:

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.