Henrik Zetterberg kärsii selkävaivoista – uran jatko vaakalaudalla

Jääkiekko | Henrik Zetterberg kärsii selkävaivoista - uran jatko vaakalaudalla - Ruotsalaisjääkiekkoilija Henrik Zetterbergin pelaaminen tukevalla kaudella on tällä hetkellä valtava kysymysmerkki. 37-vuotias Detroit Red Wings-legenda kärsii pahoista selkävaivoista, jonka takia hän ei ole pystynyt harjoittelemaan kesällä täysipainoisesti.

Ruotsalaisjääkiekkoilija Henrik Zetterbergin pelaaminen tukevalla kaudella on tällä hetkellä valtava kysymysmerkki. 37-vuotias Detroit Red Wings-legenda kärsii pahoista selkävaivoista, jonka takia hän ei ole pystynyt harjoittelemaan kesällä täysipainoisesti.

Zetterberg kertoi Aftonbladetille antamassaan haastattelussa jättävänsä alkukauden väliin. Pahimmillaan yli 1000 NHL-ottelua pelannut ruotsalaistähti saattaa olla sivussa koko kauden.

– En ole pystynyt harjoittelemaan kesällä hyvin. Harjoitusleiri ja alkukausi jää minulta kokonaan väliin. Sen jälkeen täytyy vain odottaa ja katsella, Zetterberg sanoi Aftonbladetille.

Zetterbergin sopimus Detroitin kanssa ulottuu kauteen 2020-2021.

Zetterberg on edustanut kaudella 2003-2004 alkaneen NHL-uransa aikana vain Detroitia. Viime kaudella hän oli Dylan Larkinin jälkeen Detroitin paras pistemies tekemällä 82 runkosarjaottelussa 11+45=56 tehopistettä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.