HIFK kohtaa HC Bolzanon CHL:ssä – 16-vuotias Anton Lundell debytoi

Jääkiekko | HIFK kohtaa HC Bolzanon CHL:ssä - 16-vuotias Anton Lundell debytoi - Helsingin IFK kohtaa pelaa tänään CHL-kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun monikansallisen EBEL-liigan mestaruuden viime kaudella voittanut HC Bolzano vierailee Helsingin jäähallissa.

Helsingin IFK kohtaa pelaa tänään CHL-kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun monikansallisen EBEL-liigan mestaruuden viime kaudella voittanut HC Bolzano vierailee Helsingin jäähallissa.

HIFK:n julkaisemassa kokoonpanossa on mukana kaksi debytanttia. 16-vuotias Anton Lundell pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa IFK:n edustusjoukkueessa. Lundellin lisäksi IFK:hon täksi kaudeksi siirtynyt Iikka Kangasniemi debytoi tänään IFK-paidassa.

HIFK ja HC Bolzano kohtasivat viime sunnuntaina Bolzanon kotihallissa. Kai Suikkasen luotsaama italialaisseura käytti maalipaikkansa todella tehokkaasti ja voitti ottelun lukemin 4-1. HIFK:lla on tänään siis revanssin paikka. HIFK voitti avausottelussaan puolalaisen GKS Tychyn maalein 5-3.

HIFK-kapteeni Lennart Petrell joutui jättämään sunnuntaina Bolzanossa pelatussa ottelun kesken, kun Bolzanon suomalaishyökkääjä Matti Kuparinen taklasi Petrelliä selästä. Petrell on mukana HIFK:n kokoonpanossa, mutta Kuparinen on pelikiellossa illan ottelussa.

Illan ottelu on HIFK:lle erittäin tärkeä jatkohaaveiden kannalta, sillä lohkovaiheesta jatkaa vain kaksi joukkuetta pudotuspeleihin ja HIFK on tällä hetkellä lohkossaan kolmantena. HC Bolzano on C-lohkon kärjessä kaksi pinnaa IFK:ta edellä.

HIFK:n lisäksi TPS kohtaa tänään Turussa saksalaisen EHC Red Bull Münchenin. HIFK:n ja TPS:n ottelut käynnistyvät kello 19.00. Coolbet antaa HIFK:n voitolle kertoimen 1,35 ja TPS:n voittokerroin on 1,85.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.