HIFK-lupaukset lähtevät testijaksolle Norjan pääsarjajoukkueeseen

Jalkapallo | HIFK-lupaukset lähtevät testijaksolle Norjan pääsarjajoukkueeseen - HIFK:ssa pelaavat Antti Ulmanen ja Roope Myöhänen matkaavat maanantaina norjalaisseura Tromsø IL:n vieraaksi. 19-vuotias Ulmanen ja 17-vuotias Myöhänen tutustuvat tulevan viikon aikana Simo Valakarin valmentaman seuran toimintaan.
Antti Ulmanen pelaa toista kauttaan HIFK:ssa. Kuva: www.hifkfotboll.fi

HIFK:ssa pelaavat Antti Ulmanen ja Roope Myöhänen matkaavat maanantaina norjalaisseura Tromsø IL:n vieraaksi. 19-vuotias Ulmanen ja 17-vuotias Myöhänen tutustuvat tulevan viikon aikana Simo Valakarin valmentaman seuran toimintaan.

Tromsø IL on Norjan liigan sarjataulukossa seitsemäntenä.

IFK:ssa pelaajien vierailut ovat nyt ja jatkossa merkittävä osa pelaajien kehittämistä. Tästä on saatu hyviä kokemuksia.

”Olemme tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen jossa nuoret pelaajamme ovat osoittaneet halukkuutta seuravierailujen suhteen, mutta myös erittäin iloisia positiivisesta suhtautumisesta ulkomaalaisten seurojen puolelta. Meillä on seuravierailujen lisäksi ollut jo useita ulkomaisten seurojen edustajia kutsuvieraina ottelutapahtumissamme, joten IFK on hyvä näyteikkuna”, tiivistää nykyisen tilanteen seuran urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n hyökkääjälupaus Antti Ulmanen pitää tärkeänä testimahdollisuuttta myös oman motivaation kannalta ja Myöhänen näkee tulevan apuna myös tulevaisuudessa.

”Tromssassa vaatimustaso on varmasti korkeampi kuin Ykkösessä. Pelilliset asiat ovat tärkeitä, mutta erityisen tärkeää on saada omaan harjoitteluun vinkkejä ja lisämotivaatiota tuleviin kuukausiin”, kaksi maalia Ykkösessä tällä kaudella tehnyt Ulmanen kertoo.

”Uskon, että vierailu on minulle hyväksi tason mittaamiseen ja auttaa varmasti kehittymään tulevaisuudessa paremmaksi pelaajaksi. Haluan kehittää omia heikkouksia ja vahvuuksia, joten harjoittelu pohjoismaalaisessa pääsarjaseurassa kertoo nykyisen tasoni”, tällä kaudella 11 ottelua Kakkosessa pelannut Myöhänen sanoo IFK:n verkkosivuilla.

Edellisellä viikolla HIFK:n Nikolas Saira ja Alexander Albäck viettivät viikon ajan Ruotsin pääsarjajoukkueen Elfsborg IF:n vieraana.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.