HIFK palkkasi norjalaisen päävalmentajan – tuttu keskikenttäpelaaja palaa seuraan

Jalkapallo | HIFK palkkasi norjalaisen päävalmentajan - tuttu keskikenttäpelaaja palaa seuraan - 52-vuotias Tor Thodesen on HIFK:n uusi päävalmentaja. Lisäksi HIFK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen viime kaudella FC Lahdessa pelanneen Xhevdet Gelan kanssa.
Kuva: Jere Nevalainen

52-vuotias Tor Thodesen on HIFK:n uusi päävalmentaja. Lisäksi HIFK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen viime kaudella FC Lahdessa pelanneen Xhevdet Gelan kanssa.

Veikkausliigakauteen valmistautuva HIFK tiedottaa solmineensa päävalmentajasopimuksen norjalaisen Tor Thodesenin kanssa.

52-vuotias Thodesen on toiminut kotimaassaan mm. Sandefjordin, Tönsbegin ja Mossin päävalmentajana. Yhteensä hän on toiminut neljän vuoden ajan päävalmentajana Norjan pääsarjatasolla. Lisäksi hän on toiminut apuvalmentajana mm. Vålerengassa, Lynissä. Brannissa sekä Viron suurseura Florassa. Kansainvälisillä kentillä Thodesen on toiminut Viron A-maajoukkueen apuvalmentajana sekä Viron U18-maajoukkueen päävalmentajana.

– Tämä on minulle täydellinen haaste tällä hetkellä. Pidin IFK:ta Norjasta saamiani tarjouksia houkuttelevampana, koska olen Norjassa valmentanut jo niin montaa eri seuraa, että halusin kehittää itseäni uudenlaisella haasteella, Thodesen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

HIFK tiedotti perjantaina myös tehneensä uuden pelaajasopimuksen, kun viime kaudella FC Lahdessa pelannut keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela allekirjoitti helsinkiläisseuran kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 29-vuotias Gela on aiemmin edustanut HIFK:ta kausina 2016 ja 2017, joiden aikana hän pelasi 71:ssa ottelussa, tehden niissä neljä maalia ja neljä maalisyöttöä.

HIFK pelaa vuoden ensimmäisen ottelunsa 12. tammikuuta, jolloin se kohtaa Pirkkahallissa pelattavassa harjoitusottelussa Tampereen Ilveksen.

 

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.