HIFK palkkasi norjalaisen päävalmentajan – tuttu keskikenttäpelaaja palaa seuraan

Jalkapallo | HIFK palkkasi norjalaisen päävalmentajan - tuttu keskikenttäpelaaja palaa seuraan - 52-vuotias Tor Thodesen on HIFK:n uusi päävalmentaja. Lisäksi HIFK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen viime kaudella FC Lahdessa pelanneen Xhevdet Gelan kanssa.
Kuva: Jere Nevalainen

52-vuotias Tor Thodesen on HIFK:n uusi päävalmentaja. Lisäksi HIFK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen viime kaudella FC Lahdessa pelanneen Xhevdet Gelan kanssa.

Veikkausliigakauteen valmistautuva HIFK tiedottaa solmineensa päävalmentajasopimuksen norjalaisen Tor Thodesenin kanssa.

52-vuotias Thodesen on toiminut kotimaassaan mm. Sandefjordin, Tönsbegin ja Mossin päävalmentajana. Yhteensä hän on toiminut neljän vuoden ajan päävalmentajana Norjan pääsarjatasolla. Lisäksi hän on toiminut apuvalmentajana mm. Vålerengassa, Lynissä. Brannissa sekä Viron suurseura Florassa. Kansainvälisillä kentillä Thodesen on toiminut Viron A-maajoukkueen apuvalmentajana sekä Viron U18-maajoukkueen päävalmentajana.

– Tämä on minulle täydellinen haaste tällä hetkellä. Pidin IFK:ta Norjasta saamiani tarjouksia houkuttelevampana, koska olen Norjassa valmentanut jo niin montaa eri seuraa, että halusin kehittää itseäni uudenlaisella haasteella, Thodesen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

HIFK tiedotti perjantaina myös tehneensä uuden pelaajasopimuksen, kun viime kaudella FC Lahdessa pelannut keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela allekirjoitti helsinkiläisseuran kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 29-vuotias Gela on aiemmin edustanut HIFK:ta kausina 2016 ja 2017, joiden aikana hän pelasi 71:ssa ottelussa, tehden niissä neljä maalia ja neljä maalisyöttöä.

HIFK pelaa vuoden ensimmäisen ottelunsa 12. tammikuuta, jolloin se kohtaa Pirkkahallissa pelattavassa harjoitusottelussa Tampereen Ilveksen.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.