HIFK purki Lucas Lession sopimuksen – Hannu Toivonen maalille

Jääkiekko | HIFK purki Lucas Lession sopimuksen - Hannu Toivonen maalille - Helsingin IFK:n ja kanadalaislaitahyökkääjä Lucas Lession tiet eroavat. HIFK tiedotti torstaina, että se on purkanut 25-vuotiaan Lession loppukauden kattaneen sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Helsingin IFK:n ja kanadalaislaitahyökkääjä Lucas Lession tiet eroavat. HIFK tiedotti torstaina, että se on purkanut 25-vuotiaan Lession loppukauden kattaneen sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lessio pelasi HIFK:ssa 16 liigaottelua tehoilla 6+5=11. Kiitämme Lucasta hänen työstään ja peleistään IFK:ssa. Lucas on ahkera ja työteliäs pelaaja ja jättää jäälle aina kaikkensa, mutta emme löytäneet hänelle sopivaa roolia joukkueesa.

– Sopimuksen purkaminen oli molempien osapuolien kannalta paras ratkaisu, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi HIFK:n mobiilisovelluksessa julkaistussa tiedotteessa.

Hannu Toivonen tuuraamaan loukkaantunutta Atte Engreniä

HIFK tiedotti samalla, että alkukauden itävaltalaisessa Graz99ers:ssa sekä tanskalaisessa Odensessa pelannut maalivahti Hannu Toivonen siirtyy seuraan ottelukohtaisella sopimuksella Atte Engrenin loukkaantumisen ajaksi.

Engren on arvioiden mukaan sivussa vielä noin kaksi viikkoa.

– Halusime tuoda Hannun joukkueeseen, jotta Roope Taponen voi rauhassa keskittyä Kollien (HIFK ASM) ja U18-maajoukkueen peleihin. Niilo Halosen tilanne Joensuussa on erinomainen ja haluamme, että hän pelaa koko kauden Jokipojissa, Salmelainen sanoo.

34-vuotias Toivonen on pelannut aikaisemmin Liigassa kasvattajaseuransa HPK:n, Ilveksen, SaiPan ja Sportin riveissä. Hän on pelannut uransa aikana NHL:ssä 61 ottelua sekä AHL:ssä 214 runkosarjaottelua.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.