HIFK purki Lucas Lession sopimuksen – Hannu Toivonen maalille

Jääkiekko | HIFK purki Lucas Lession sopimuksen - Hannu Toivonen maalille - Helsingin IFK:n ja kanadalaislaitahyökkääjä Lucas Lession tiet eroavat. HIFK tiedotti torstaina, että se on purkanut 25-vuotiaan Lession loppukauden kattaneen sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Helsingin IFK:n ja kanadalaislaitahyökkääjä Lucas Lession tiet eroavat. HIFK tiedotti torstaina, että se on purkanut 25-vuotiaan Lession loppukauden kattaneen sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lessio pelasi HIFK:ssa 16 liigaottelua tehoilla 6+5=11. Kiitämme Lucasta hänen työstään ja peleistään IFK:ssa. Lucas on ahkera ja työteliäs pelaaja ja jättää jäälle aina kaikkensa, mutta emme löytäneet hänelle sopivaa roolia joukkueesa.

– Sopimuksen purkaminen oli molempien osapuolien kannalta paras ratkaisu, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi HIFK:n mobiilisovelluksessa julkaistussa tiedotteessa.

Hannu Toivonen tuuraamaan loukkaantunutta Atte Engreniä

HIFK tiedotti samalla, että alkukauden itävaltalaisessa Graz99ers:ssa sekä tanskalaisessa Odensessa pelannut maalivahti Hannu Toivonen siirtyy seuraan ottelukohtaisella sopimuksella Atte Engrenin loukkaantumisen ajaksi.

Engren on arvioiden mukaan sivussa vielä noin kaksi viikkoa.

– Halusime tuoda Hannun joukkueeseen, jotta Roope Taponen voi rauhassa keskittyä Kollien (HIFK ASM) ja U18-maajoukkueen peleihin. Niilo Halosen tilanne Joensuussa on erinomainen ja haluamme, että hän pelaa koko kauden Jokipojissa, Salmelainen sanoo.

34-vuotias Toivonen on pelannut aikaisemmin Liigassa kasvattajaseuransa HPK:n, Ilveksen, SaiPan ja Sportin riveissä. Hän on pelannut uransa aikana NHL:ssä 61 ottelua sekä AHL:ssä 214 runkosarjaottelua.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.