HIFK vaihtaa maalivahtia – Liigassa neljän puolivälieräottelun ilta

Jääkiekko | HIFK vaihtaa maalivahtia - Liigassa neljän puolivälieräottelun ilta - Kaikki Liigan puolivälieräparit pelaavat tänään ottelusarjan kolmannet ottelunsa. JYP-HIFK, Kärpät-Ässät ja Tappara-KalPa sarjat ovat tilanteessa 1-1. TPS johtaa SaiPaa otteluvoitoin 2-0. Semifinaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Kaikki Liigan puolivälieräparit pelaavat tänään ottelusarjan kolmannet ottelunsa. JYP-HIFK, Kärpät-Ässät ja Tappara-KalPa sarjat ovat tilanteessa 1-1. TPS johtaa SaiPaa otteluvoitoin 2-0. Semifinaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

JYP-IFK ottelusarjasta on muodostunut ennakko-odotusten mukaisesti tasaisin ja ehkä kaikista mielenkiintoisin puolivälieräsarja. HIFK vaihtaa maalilleen kaksi ensimmäistä ottelua luukkua avanneen Atte Engrenin. Eilen Helsingistä 2-1-jatkoaikavoiton Antti Suomelan ratkaisumaalilla hakenut JYP ei muuta voittavaa kokoonpanoaan. IFK:n kakkosketju on tehnyt joukkueen kaikki maalit kahdessa aikaisemmassa kohtaamisessa.

Runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Kärpät kärsii puolustajapulasta. Oululaisten ykköspakki Miikka Koivisto on tänään kokoonpanon ulkopuolella, jonka lisäksi sivussa ovat myös Aleksi Mäkelä, Mikko Niemelä ja Jari Sailio. Torstaina ottelusarjan tasoittanut Ässät ei tee kokoonpanoonsa muutoksia. Kärppien maalia vartioi Veini Vehviläinen ja Ässien tolppien välissä torjuu Andreas Bernard.

Tappara-KalPa sarjassa vierasjoukkue on juhlinut voittoa molemmissa otteluissa. Avauskohtaamisen hävinnyt KalPa nousi perjantaina sensaatiomaisen päätöserän ja hyvän erikoistilannepelaamisen turvin 4–3-voittoon ja tasoitti ottelusarjan 1-1:een. Maalilla jatkavat Dominik Hrachovina ja Niko Hovinen.

TPS johtaa SaiPaa otteluvoitoin 2-0. SaiPa oli lähellä tasoittaa ottelusarjan torstaina, mutta TPS nousi lopulta 6-5-vierasvoittoon. Ottelusarjan tehokkain pelaaja on tähän mennessä ollut tehot 2+4 iskenyt TPS:n konkarihyökkääjä Eric Perrin. Ilari Filppula on saalistanut tehot 1+5. SaiPan parhaat pistemiehet ovat Elmeri Kaksonen (2+1) ja Curtis Hamilton (1+2).

Kaikki illan ottelut pyörähtävät käyntiin kello 17.00. Ruutu-palvelu näyttää puolivälieräottelut suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.