HIFK voitti Jaron – Pekka Sihvola nousi Ykkösen maalipörssin kärkeen

Jalkapallo | HIFK voitti Jaron - Pekka Sihvola nousi Ykkösen maalipörssin kärkeen - Helsingin IFK nappasi maanantaina kauden toisen voittonsa, kun se kukisti Töölön jalkapallostadionilla pelatussa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan pietarsaarelaisen FF Jaron maalein 2-1 (1-0). Ottelua oli seuraamassa hieman yli 1400 katsojaa.

Helsingin IFK nappasi maanantaina kauden toisen voittonsa, kun se kukisti Töölön jalkapallostadionilla pelatussa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan pietarsaarelaisen FF Jaron maalein 2-1 (1-0). Ottelua oli seuraamassa hieman yli 1400 katsojaa.

HIFK hallitsi avauspuoliajan kenttätapahtumia ja Pekka Sihvola vei kotijoukkueen johtoon 44. peliminuutilla Antti Ulmasen mainiosta matalasta keskityksestä. HIFK:lla oli ensimmäisen puoliajan aikana muutama tilaisuus lisämaaleihin, mutta tauolle lähdettiin helsinkiläisten 1-0-johdossa. Jaro ei pystynyt luomaan avausjaksolla käytännössä ainuttakaan maalipaikkaa.

Toisella puoliajalla HIFK:lla oli useampi tilaisuus naulata viimeinen naula arkkuun, mutta viimeistely ontui ja toinen maali jäi syntymättä. Jaro nousikin otteluun uudelleen mukaan, kun Kim Bölingin laukaus muutti suuntaa HIFK-puolustaja Jarkko Lahdenmäen jalasta ja lukemat olivat yhtäkkiä reilun tunnin pelin jälkeen tasan 1-1.

HIFK:n sankariksi nousi avausmaalin tehnyt Sihvola, joka niittasi joukkueensa voittomaalin 69. peliminuutilla vaihdosta kentälle tulleen Matias Hännisen erinomaisesta syötöstä. Maali oli Sihvolalle kauden neljäs Ykkösessä ja kokenut hyökkääjä on nyt onnistunut maalinteossa jokaisessa pelaamassaan ottelussa.

Jarolla oli lisäajalla kaksi erinomaista paikkaa tasoitusmaaliin, mutta pisteet jäivät lopulta Helsinkiin lukemin 2-1.

– Hyvä voitto. Olen tyytyväinen puolustuspeliin kokonaisuutena, vaikka lopussa tulikin muutama läheltä piti -tilanne, HIFK-päävalmentaja Teemu Kankkunen mietti seuran verkkosivuilla.

– Toisen jakson alku edelleen hyvää tekemistä ja saatiin vastustaja siltaan. Ei kuitenkaan onnistuttu tappamaan peliä, vaan Jaro pääsi nopeaan vastaiskuun ja peli tasoihin. Onneksi saatiin johtomaali heti aikaiseksi, kun Pexi pääsi tälläämään toisen. Sekin oli hyvin pelattu tilanne, Kankkunen kertasi.

HIFK on kolmen pelatun ottelun jälkeen toisena ja Jaro seitsemäntenä.

FC Haka ja AC Oulu kohtaavat Ykkösen kolmannen kierroksen ottelussa keskiviikkona. Samalla saadaan Ykkösen kolmas kierros pakettiin. FC Hakan kerroin voitolle on Coolbetin sivuilla 2,50 ja AC Oulu saa voittokertoimeksi 2,75. Tasapelille tarjotaan kerrointa 3,45.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.