HIFK:lle uusi hyökkääjä ja kaksi jatkosopimusta

Jalkapallo | HIFK:lle uusi hyökkääjä ja kaksi jatkosopimusta - Veikkausliigaan noussut HIFK tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä hyökkääjä Mauro Severinon kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Lisäksi maalivahti Atte Otronen sekä laitapelaaja Hussein Mohamed ovat tehneet helsinkiläisseuran kanssa jatkosopimukset.
Kuva: Miro Lehto

Veikkausliigaan noussut HIFK tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä hyökkääjä Mauro Severinon kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Lisäksi maalivahti Atte Otronen sekä laitapelaaja Hussein Mohamed ovat tehneet helsinkiläisseuran kanssa jatkosopimukset.

19-vuotias Severino pelasi viime kaudella Ilveksen riveissä neljä ottelua Veikkausliigassa, joissa hän kirjasi yhden maalisyötön. Severinolla on takanaan muun muassa kokemusta AS Roman, Chelsean, Arsenalin sekä Newcastle Unitedin testileireistä. 19-vuotias on edustanut myös Suomea yhdeksässä poikien maaottelussa.

26-vuotias Otronen pelasi viime kaudella HIFK:n kakkosjoukkueessa 13 ottelua Kakkosessa. Ennen viime kauden alkua Gnistanista HIFK:hon siirtynyt Otronen on pyörinyt jo pitkään HIFK:n edustusjoukkueen harjoitusvahvuudessa. HIFK:lla on tällä hetkellä maalivahtisopimukset Otrosen lisäksi Daniel Kollarin kanssa. Tomi Maanojan jatkosopimuksesta HIFK ei ole vielä tiedottanut.

21-vuotias Mohamed siirtyi HIFK:hon viime kaudeksi FC Viikingeistä ja vakiinnutti kauden aikana paikkansa joukkueen pelaavassa kokoonpanossa. Laitahyökkääjän roolissa parhaiten viihtyvä Mohamed pelasi viime kaudella 20 ottelua Ykkösessä, joissa hän teki yhden maalin ja antoi kolme maalisyöttöä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.