HIFK:n Lennart Petrell sivussa koko kauden

SM-liiga | HIFK:n Lennart Petrell sivussa koko kauden - Viime kesänä todettu sydänlöydös pitää 14 kauden ajan HIFK:ta Liigassa edustaneen Lennart Petrellin sivussa peleistä kauden loppuun asti. Lue lisää.

Viime kesänä todettu sydänlöydös pitää 14 kauden ajan HIFK:ta Liigassa edustaneen Lennart Petrellin sivussa peleistä kauden 2020-2021 loppuun asti. Petrell, 36, kertoi lauantaina Instagram-tilillään, että hänen sairausloma jatkuu ainakin kevääseen saakka.

– Pitkän odotuksen ja perusteellisten tutkimusten jälkeen selvisi, ettei tilanne ole edistynyt riittävästi, jotta voisin pelata tällä kaudella jääkiekkoa huipputasolla. Sairauslomani jatkuu kauden loppuun asti ja alan huippuammattilaiset seuraavat tilannetta, Petrell kirjoitti.

– Tämä ei ollut se uutinen, jonka olisin halunnut kuulla, mutta terveydestä huolehtiminen on nyt etusijalla.

Petrell oli mukana voittamassa HIFK:n edellistä Suomen mestaruutta keväällä vuonna 2011. Runkosarja- ja pudotuspeliottelut yhteenlaskettuna yli 600 ottelua SM-liigassa pelannut hyökkääjä on pelannut uransa aikana myös NHL:ssä, AHL:ssä Sveitsin pääsarjassa ja Ruotsin liigassa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.