HIFK:n Veikkausliigaan nostanut valmentaja jatkaa joukkueessa

Teemu Kankkunen jatkaa HIFK Fotbollin valmennustiimissä myös kaudella 2019.

Veikkausliiga | HIFK:n Veikkausliigaan nostanut valmentaja jatkaa joukkueessa - Lähde: HIFK:n verkkosivut

Kuluneella kaudella HIFK:n Ykkösen voittajaksi valmentanut Kankkunen solmi 1+1 vuotisen valmentajasopimuksen HIFK:n kanssa.

Tema on hakenut SPL:n korkeimpaan koulutukseen ja tulevan kauden aikana tarkoituksena on myös suorittaa UEFA Pro tutkinto.
Toimistolla yhteistyön jatkaminen Kankkusen kanssa otettiin tyytyväisinä vastaan.
– Tema on tehnyt meillä loistavaa työtä usemman kauden ajan, ja halusimme ehdottomasti hänen jatkavan. Tämä on IFK:lle loistava juttu, kommentoi HIFK Fotbollin hallituksen puheenjohtaja Christoffer Perret.

Seuran toiminnassa ovat viime aikoina puhaltaneet positiiviset muutoksen tuulet, mutta tutun valmentajan jatkaminen otettiin myös pitkäjänteisyyden kannalta ilolla vastaan.
– Valmentajan tärkein tehtävä edustustasolla on tehdä tulosta, Tema onnistui tässä viime kaudella loistavasti. Lisäksi halusimme tietenkin varmistaa, että edustusjoukkueen taustojen osalta säilyi jatkuvuus, joten olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksesta, sanoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Teemu Kankkunen oli myös erittäin tyytyväinen nopeasti syntyneeseen sopimukseen.
– Olen tyytyväinen, koska pystyn jatkamaan jalkapallon parissa 100% ja sain seuralta mahdollisuuden kouluttaa itseäni  valmentajana sekä tietenkin hienosta mahdollisuudesta jatkaa IFK:n kanssa Veikkausliigassa, mietti Kankkunen.

Lähde: HIFK:n verkkosivut

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.