HIFK:n Veikkausliigaan nostanut valmentaja jatkaa joukkueessa

Teemu Kankkunen jatkaa HIFK Fotbollin valmennustiimissä myös kaudella 2019.

Veikkausliiga | HIFK:n Veikkausliigaan nostanut valmentaja jatkaa joukkueessa - Lähde: HIFK:n verkkosivut

Kuluneella kaudella HIFK:n Ykkösen voittajaksi valmentanut Kankkunen solmi 1+1 vuotisen valmentajasopimuksen HIFK:n kanssa.

Tema on hakenut SPL:n korkeimpaan koulutukseen ja tulevan kauden aikana tarkoituksena on myös suorittaa UEFA Pro tutkinto.
Toimistolla yhteistyön jatkaminen Kankkusen kanssa otettiin tyytyväisinä vastaan.
– Tema on tehnyt meillä loistavaa työtä usemman kauden ajan, ja halusimme ehdottomasti hänen jatkavan. Tämä on IFK:lle loistava juttu, kommentoi HIFK Fotbollin hallituksen puheenjohtaja Christoffer Perret.

Seuran toiminnassa ovat viime aikoina puhaltaneet positiiviset muutoksen tuulet, mutta tutun valmentajan jatkaminen otettiin myös pitkäjänteisyyden kannalta ilolla vastaan.
– Valmentajan tärkein tehtävä edustustasolla on tehdä tulosta, Tema onnistui tässä viime kaudella loistavasti. Lisäksi halusimme tietenkin varmistaa, että edustusjoukkueen taustojen osalta säilyi jatkuvuus, joten olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksesta, sanoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Teemu Kankkunen oli myös erittäin tyytyväinen nopeasti syntyneeseen sopimukseen.
– Olen tyytyväinen, koska pystyn jatkamaan jalkapallon parissa 100% ja sain seuralta mahdollisuuden kouluttaa itseäni  valmentajana sekä tietenkin hienosta mahdollisuudesta jatkaa IFK:n kanssa Veikkausliigassa, mietti Kankkunen.

Lähde: HIFK:n verkkosivut

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.