Hjallis Harkimo kertoo tulevaisuudestaan Jokereissa

Jääkiekko | Hjallis Harkimo kertoo tulevaisuudestaan Jokereissa - Helsingin Jokereiden hallituksen puheenjohtaja ja Jokereiden KHL-joukkueesta 51% omistava Hjallis Harkimo kertoo YouTube-kanavallaan seuran lähivuosista sekä tulevaisuudesta.

Helsingin Jokereiden hallituksen puheenjohtaja ja Jokereiden KHL-joukkueesta 51% omistava Hjallis Harkimo kertoo YouTube-kanavallaan seuran lähivuosista sekä tulevaisuudesta.

64-vuotias Harkimo paljastaa, että hän tekee päätöksen Jokereiden omistajuudesta huhtikuun lopulla. Harkimo on ollut mukana rakentamassa Jokereiden tarinaa jo 27 vuotta ja tässä ajassa on ehtinyt tapahtua paljon.

”Niin paljon vääriä huhuja liikenteessä, että on aika alkaa valottaa mun ja Jokereiden tulevaisuutta”, Harkimo sanoo YouTube-kanavallaan.

Mikä on Harkimon tulevaisuus Jokereissa?

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.