Hjallis Harkimo kertoo tulevaisuudestaan Jokereissa

Jääkiekko | Hjallis Harkimo kertoo tulevaisuudestaan Jokereissa - Helsingin Jokereiden hallituksen puheenjohtaja ja Jokereiden KHL-joukkueesta 51% omistava Hjallis Harkimo kertoo YouTube-kanavallaan seuran lähivuosista sekä tulevaisuudesta.

Helsingin Jokereiden hallituksen puheenjohtaja ja Jokereiden KHL-joukkueesta 51% omistava Hjallis Harkimo kertoo YouTube-kanavallaan seuran lähivuosista sekä tulevaisuudesta.

64-vuotias Harkimo paljastaa, että hän tekee päätöksen Jokereiden omistajuudesta huhtikuun lopulla. Harkimo on ollut mukana rakentamassa Jokereiden tarinaa jo 27 vuotta ja tässä ajassa on ehtinyt tapahtua paljon.

”Niin paljon vääriä huhuja liikenteessä, että on aika alkaa valottaa mun ja Jokereiden tulevaisuutta”, Harkimo sanoo YouTube-kanavallaan.

Mikä on Harkimon tulevaisuus Jokereissa?

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.