HJK antoi Honka-ottelussa riehuneille faneille porttikiellot

Jalkapallo | HJK antoi Honka-ottelussa riehuneille faneille porttikiellot - HJK kertoo verkkosivuillaan julkaistussa tiedotteessa, että seura on edelleen pahoillaan ja järkyttynyt viime lauantaina pelatun Honka-HJK -ottelun jälkitapahtumista.

HONKA-HJK -OTTELUSSA RIEHUNEILLE RANGAISTUKSIA

HJK kertoo verkkosivuillaan julkaistussa tiedotteessa, että seura on edelleen pahoillaan ja järkyttynyt viime lauantaina pelatun Honka-HJK -ottelun jälkitapahtumista.

HJK ei hyväksy väkivaltaa missään muodossa ja Suomen mestaruuden tällä kaudella voittanut seura tuomitsee kaiken väkivallan ja häiriökäyttäytymisen jalkapallo-otteluissa.

– Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä viranomaisten ja tapahtuman järjestäneen seuran kanssa. Väkivaltaan ja hyökkäävään käyttäytymiseen syyllistyneet henkilöt on kyetty tunnistamaan, eivätkä he ole enää tervetulleita HJK:n otteluihin, mukaan lukien vierasottelut. Kielto on voimassa toistaiseksi, HJK:n tiedotteessa kerrotaan.

– Kiitämme kaikkia tapauksen selvittämiseen osallistuneita tahoja. Haluamme edistää positiivista, iloista ja kannustavaa jalkapallokulttuuria katsomoissa. Väkivalta ei kuulu jalkapalloon.

Lähde: HJK:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.