HJK antoi Mika Lehkosuolle potkut – yllätysnimi tilalle!

Jalkapallo | HJK antoi Mika Lehkosuolle potkut - yllätysnimi tilalle! - Veikkausliigassa alkukauden aikana odotuksiin nähden alisuorittanut hallitseva Suomen mestari HJK on antanut potkut päävalmentaja Mika Lehkosuolle.

Veikkausliigassa alkukauden aikana odotuksiin nähden alisuorittanut hallitseva Suomen mestari HJK on antanut potkut päävalmentaja Mika Lehkosuolle.

HJK:n uudeksi päävalmentajaksi nousee Toni Koskela, joka siirtyy Klubiin Rovaniemen Palloseurasta. RoPS voitti viime kaudella Koskelan johdolla SM-hopeaa. Koskela toimi HJK:n valmennustiimissä vuosina 2013-2017. (Lue lisää: RoPS nimesi uuden päävalmentajan HJK:hon siirtyneen Toni Koskelan tilalle)

Koskelan valmentajasopimus HJK:n kanssa on 2,5-vuotinen.

– Muutoksen myötä joukkue saa uuden, raikkaan alun. Toni on osaamiseltaan ja taustaltaan henkilö, joka sopii erinomaisesti kääntämään kauden kurssin nopeasti voitokkaaksi, minkä lisäksi hän ymmärtää seuran strategian nuorten pelaajien kehittämisestä, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo seuran verkkosivuilla.

Lehkosuon potkujen syynä ovat yksinkertaisesti heikot tulokset. HJK hävisi edellisen pelinsä maanantaina vieraskentällä FC Lahdelle lukemin 3-0, jonka myötä Klubin voitottomien otteluiden putki venähti jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

HJK on sarjassa kuudentena 12 pisteellä. Matkaa sarjakärkeen on vain neljä pistettä, mutta edellä olevat joukkueet ovat pelanneet HJK:ta 1-2 ottelua vähemmän.

– Haluamme kiittää Banaa useista pokaaleista ja erityisesti työstä seuran urheilupuolen arjen viemisestä uudelle tasolle. Niin seurajohto, valmennustiimi kuin pelaajatkin ovat nyt katsoneet peiliin, miten tähän tilanteeseen on päädytty, ja haluamme kääntää tämän kauden voitokkaaksi nyt Tonin johdolla, Riihilahti jatkaa.

Lehkosuo palkattiin HJK:n päävalmentajaksi kesken kauden 2014. Hän johti joukkueen heti Suomen mestariksi ja cupin voittoon sekä myös Euroopan liigan lohkovaiheeseen.

Kaikkiaan Lehkosuon alaisuudessa HJK voitti kolme SM-kultaa ja Suomen cupin kahdesti. Pelaajana hän juhli seurassa mestaruutta ja cupin voittoa kahdesti sekä kuului myös Mestarien liigan lohkovaiheeseen selvinneeseen joukkueeseen syksyllä 1998.

Lue lisää HJK:n verkkosivuilta

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.