HJK antoi Mika Lehkosuolle potkut – yllätysnimi tilalle!

Jalkapallo | HJK antoi Mika Lehkosuolle potkut - yllätysnimi tilalle! - Veikkausliigassa alkukauden aikana odotuksiin nähden alisuorittanut hallitseva Suomen mestari HJK on antanut potkut päävalmentaja Mika Lehkosuolle.

Veikkausliigassa alkukauden aikana odotuksiin nähden alisuorittanut hallitseva Suomen mestari HJK on antanut potkut päävalmentaja Mika Lehkosuolle.

HJK:n uudeksi päävalmentajaksi nousee Toni Koskela, joka siirtyy Klubiin Rovaniemen Palloseurasta. RoPS voitti viime kaudella Koskelan johdolla SM-hopeaa. Koskela toimi HJK:n valmennustiimissä vuosina 2013-2017. (Lue lisää: RoPS nimesi uuden päävalmentajan HJK:hon siirtyneen Toni Koskelan tilalle)

Koskelan valmentajasopimus HJK:n kanssa on 2,5-vuotinen.

– Muutoksen myötä joukkue saa uuden, raikkaan alun. Toni on osaamiseltaan ja taustaltaan henkilö, joka sopii erinomaisesti kääntämään kauden kurssin nopeasti voitokkaaksi, minkä lisäksi hän ymmärtää seuran strategian nuorten pelaajien kehittämisestä, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo seuran verkkosivuilla.

Lehkosuon potkujen syynä ovat yksinkertaisesti heikot tulokset. HJK hävisi edellisen pelinsä maanantaina vieraskentällä FC Lahdelle lukemin 3-0, jonka myötä Klubin voitottomien otteluiden putki venähti jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

HJK on sarjassa kuudentena 12 pisteellä. Matkaa sarjakärkeen on vain neljä pistettä, mutta edellä olevat joukkueet ovat pelanneet HJK:ta 1-2 ottelua vähemmän.

– Haluamme kiittää Banaa useista pokaaleista ja erityisesti työstä seuran urheilupuolen arjen viemisestä uudelle tasolle. Niin seurajohto, valmennustiimi kuin pelaajatkin ovat nyt katsoneet peiliin, miten tähän tilanteeseen on päädytty, ja haluamme kääntää tämän kauden voitokkaaksi nyt Tonin johdolla, Riihilahti jatkaa.

Lehkosuo palkattiin HJK:n päävalmentajaksi kesken kauden 2014. Hän johti joukkueen heti Suomen mestariksi ja cupin voittoon sekä myös Euroopan liigan lohkovaiheeseen.

Kaikkiaan Lehkosuon alaisuudessa HJK voitti kolme SM-kultaa ja Suomen cupin kahdesti. Pelaajana hän juhli seurassa mestaruutta ja cupin voittoa kahdesti sekä kuului myös Mestarien liigan lohkovaiheeseen selvinneeseen joukkueeseen syksyllä 1998.

Lue lisää HJK:n verkkosivuilta

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.