HJK antoi Mika Lehkosuolle potkut – yllätysnimi tilalle!

Jalkapallo | HJK antoi Mika Lehkosuolle potkut - yllätysnimi tilalle! - Veikkausliigassa alkukauden aikana odotuksiin nähden alisuorittanut hallitseva Suomen mestari HJK on antanut potkut päävalmentaja Mika Lehkosuolle.

Veikkausliigassa alkukauden aikana odotuksiin nähden alisuorittanut hallitseva Suomen mestari HJK on antanut potkut päävalmentaja Mika Lehkosuolle.

HJK:n uudeksi päävalmentajaksi nousee Toni Koskela, joka siirtyy Klubiin Rovaniemen Palloseurasta. RoPS voitti viime kaudella Koskelan johdolla SM-hopeaa. Koskela toimi HJK:n valmennustiimissä vuosina 2013-2017. (Lue lisää: RoPS nimesi uuden päävalmentajan HJK:hon siirtyneen Toni Koskelan tilalle)

Koskelan valmentajasopimus HJK:n kanssa on 2,5-vuotinen.

– Muutoksen myötä joukkue saa uuden, raikkaan alun. Toni on osaamiseltaan ja taustaltaan henkilö, joka sopii erinomaisesti kääntämään kauden kurssin nopeasti voitokkaaksi, minkä lisäksi hän ymmärtää seuran strategian nuorten pelaajien kehittämisestä, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo seuran verkkosivuilla.

Lehkosuon potkujen syynä ovat yksinkertaisesti heikot tulokset. HJK hävisi edellisen pelinsä maanantaina vieraskentällä FC Lahdelle lukemin 3-0, jonka myötä Klubin voitottomien otteluiden putki venähti jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

HJK on sarjassa kuudentena 12 pisteellä. Matkaa sarjakärkeen on vain neljä pistettä, mutta edellä olevat joukkueet ovat pelanneet HJK:ta 1-2 ottelua vähemmän.

– Haluamme kiittää Banaa useista pokaaleista ja erityisesti työstä seuran urheilupuolen arjen viemisestä uudelle tasolle. Niin seurajohto, valmennustiimi kuin pelaajatkin ovat nyt katsoneet peiliin, miten tähän tilanteeseen on päädytty, ja haluamme kääntää tämän kauden voitokkaaksi nyt Tonin johdolla, Riihilahti jatkaa.

Lehkosuo palkattiin HJK:n päävalmentajaksi kesken kauden 2014. Hän johti joukkueen heti Suomen mestariksi ja cupin voittoon sekä myös Euroopan liigan lohkovaiheeseen.

Kaikkiaan Lehkosuon alaisuudessa HJK voitti kolme SM-kultaa ja Suomen cupin kahdesti. Pelaajana hän juhli seurassa mestaruutta ja cupin voittoa kahdesti sekä kuului myös Mestarien liigan lohkovaiheeseen selvinneeseen joukkueeseen syksyllä 1998.

Lue lisää HJK:n verkkosivuilta

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.