HJK-faneille aikainen joululahja – Filip Valenčič palaa Klubiin

Veikkausliiga | HJK-faneille aikainen joululahja - Filip Valenčič palaa Klubiin - HJK ja Filip Valenčič, 28, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kauden 2021. Sopimuksessa on optio kaudesta 2022.
Kuva: HJK / www.hjk.fi

HJK ja Filip Valenčič, 28, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kauden 2021. Sopimuksessa on optio kaudesta 2022.

– Filip on monikäyttöinen hyökkäyspään pelaaja, joka tuo maaliuhkaa ja laatua etenkin viimeisiin ratkaisuihin hyökkäyskolmanneksella. Hänen ominaisuudet täydentävät hyvin nykyistä pelaajaryhmäämme ja hienoa, että saimme kiinnitettyä hänet heti kauden alusta mukaamme, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kertoo seuran tiedotteessa.

Filip Valenčič tuli Klubiin elokuussa 2017 PS Kemistä. Erinomaisen kauden päätteeksi hän voitti Klubissa Suomen mestaruuden, ja hänet valittiin kauden Veikkausliigapelaajaksi. Kauden 2018 kesällä Valenčič siirtyi norjalaiseen Stabækiin, jossa hän pelasi sekä ykkös- että kakkosjoukkueessa. 

Kauden 2019 Valenčič pelasi lainasopimuksella jälleen Suomessa FC Interissä ja voitti maalikuninkuuden 16 maalillaan. Syyskuussa 2020 hän purki sopimuksensa Stabækin kanssa ja palasi Interiin, josta hän nyt tekee paluun HJK:n paitaan.

– Olen todella iloinen paluustani ja että pääsimme sopimukseen. Haluan kiittää seurassa kaikkia, jotka auttoivat tekemään tämän mahdolliseksi, kertoo Filip Valenčič.

– Aion tehdä kaikkeni, jotta voimme toistaa tuplan, liigan ja cupin mestaruuden, ja että pääsemme pitkälle Euroopan kentillä. Terveiset kaikille kannattajille. Tästä tulee hieno vuosi. Nautitaan tästä yhdessä.

Lähde: HJK.fi

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.