HJK ja HIFK kohtaavat tiistaina Suomen Cupissa

Jalkapallo | HJK ja HIFK kohtaavat tiistaina Suomen Cupissa - Kotimaisen jalkapallokauden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina 29.1. Talin jalkapallohallissa Helsingissä. Suomen Cupin ottelu käynnistyy kello 17.00. HJK on ottelussa kotijoukkue ja vierasjoukkueena pelaava HIFK myy oman katsomonsa pääsyliput.
Kuva: Jere Nevalainen

Kotimaisen jalkapallokauden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina 29.1. Talin jalkapallohallissa Helsingissä. Suomen Cupin ottelu käynnistyy kello 17.00. HJK on ottelussa kotijoukkue ja vierasjoukkueena pelaava HIFK myy oman katsomonsa pääsyliput.

Talin hallin katsojakapasiteetti on noin 800 katsojaa, joten otteluun paikan päälle haluavien kannattaa ostaa liput välittömästi Tiketistä. Liput ottelun vieraskatsomoon voi hankkia tästä. HIFK-katsomoon on oma sisäänkäynti.

Hallin yhteydessä on kahvio. Paikalle kannattaa saapua ajoissa turvatarkastusten ja rajallisen parkkipaikkatilanteen takia.

Palloliiton pääyhteistyökumppani, Ilta-Sanomat ja Ruutu ovat mukana vahvasti uudistuneessa Suomen Cupissa. Ruutu lähettää karsintalohkoista lähtien kaikista Suomen Cupin otteluista suoran ottelulähetyksen. Ottelut löytyvät osoitteessa: ruutu.fi/suomencup

Stadin derbyt Veikkausliigassa 2019
ti 23.4. klo 18.30 HJK – HIFK
to 4.7. klo 18.30 HIFK – HJK

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.