HJK ja HIFK kohtaavat tiistaina Suomen Cupissa

Jalkapallo | HJK ja HIFK kohtaavat tiistaina Suomen Cupissa - Kotimaisen jalkapallokauden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina 29.1. Talin jalkapallohallissa Helsingissä. Suomen Cupin ottelu käynnistyy kello 17.00. HJK on ottelussa kotijoukkue ja vierasjoukkueena pelaava HIFK myy oman katsomonsa pääsyliput.
Kuva: Jere Nevalainen

Kotimaisen jalkapallokauden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina 29.1. Talin jalkapallohallissa Helsingissä. Suomen Cupin ottelu käynnistyy kello 17.00. HJK on ottelussa kotijoukkue ja vierasjoukkueena pelaava HIFK myy oman katsomonsa pääsyliput.

Talin hallin katsojakapasiteetti on noin 800 katsojaa, joten otteluun paikan päälle haluavien kannattaa ostaa liput välittömästi Tiketistä. Liput ottelun vieraskatsomoon voi hankkia tästä. HIFK-katsomoon on oma sisäänkäynti.

Hallin yhteydessä on kahvio. Paikalle kannattaa saapua ajoissa turvatarkastusten ja rajallisen parkkipaikkatilanteen takia.

Palloliiton pääyhteistyökumppani, Ilta-Sanomat ja Ruutu ovat mukana vahvasti uudistuneessa Suomen Cupissa. Ruutu lähettää karsintalohkoista lähtien kaikista Suomen Cupin otteluista suoran ottelulähetyksen. Ottelut löytyvät osoitteessa: ruutu.fi/suomencup

Stadin derbyt Veikkausliigassa 2019
ti 23.4. klo 18.30 HJK – HIFK
to 4.7. klo 18.30 HIFK – HJK

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.