HJK-laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin

Jalkapallo | HJK-laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin - Lähinnä oikean laiturin roolissa viihtyvä Banza on pelannut 11 ottelua Veikkausliigaa ja viime kaudella 18-vuotias laitapelaaja pelasi myös Klubi 04:n paidassa Ykköstä. Banzalla on tilillään myös europelejä HJK:n ja Klubi 04:n mukana. Banza kuuluu myös Suomen U19 maajoukkuerinkiin ja siirto Vihreään mahdollistaa lisää pelejä Veikkausliigassa.
Kuva: HJK TV / hjk.fi

HJK:n nuori laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin.

Lähinnä oikean laiturin roolissa viihtyvä Banza on pelannut 11 ottelua Veikkausliigaa ja viime kaudella 18-vuotias laitapelaaja pelasi myös Klubi 04:n paidassa Ykköstä. Banzalla on tilillään myös europelejä HJK:n ja Klubi 04:n mukana. Banza kuuluu myös Suomen U19 maajoukkuerinkiin ja siirto Vihreään mahdollistaa lisää pelejä Veikkausliigassa.

Nuori hyökkäävä laituri on tyytyväinen lainasopimuksesta ja uudesta seurastaan.

– Olen iloinen sopimuksesta KPV:n kanssa. Tulin tänne ottamaan pelipaikan ja jatkamaan entisestään vielä kovempaa hommaa. Olen laitapelaaja joka aina haastaa 1vs1 ja usein menen myös ohi ja se on minun vahvuuteni, Banza kertoo KPV:n verkkosivuilla.

KPV:n valmennus on myöskin tyytyväinen nuorten maajoukkuepelaajan liittyessä Vihreään.

– On hienoa saada jälleen yksi nuori suomalainen maajoukkueputkessa oleva lahjakkuus joukkueeseen. Enoch tuo meille ennakkoluulotonta rohkeutta hyökkäyspelaamiseen ja aimo annoksen yllätyksellisyyttä, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kommentoi tuoretta lainamiestään.

KPV:n ja Banzan lainasopimus kattaa kauden 2019.

Sen sijaan KPV ja Christopher Mandiangu ovat purkaneet sopimuksensa pelaajan aloitteesta. Mandiangu on matkustanut perhesyiden vuoksi kotimaahansa Saksaan, eikä tule liittymään KPV:n Veikkausliigajoukkueeseen.

Lähde: KPV:n tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.