HJK-laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin

Jalkapallo | HJK-laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin - Lähinnä oikean laiturin roolissa viihtyvä Banza on pelannut 11 ottelua Veikkausliigaa ja viime kaudella 18-vuotias laitapelaaja pelasi myös Klubi 04:n paidassa Ykköstä. Banzalla on tilillään myös europelejä HJK:n ja Klubi 04:n mukana. Banza kuuluu myös Suomen U19 maajoukkuerinkiin ja siirto Vihreään mahdollistaa lisää pelejä Veikkausliigassa.
Kuva: HJK TV / hjk.fi

HJK:n nuori laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin.

Lähinnä oikean laiturin roolissa viihtyvä Banza on pelannut 11 ottelua Veikkausliigaa ja viime kaudella 18-vuotias laitapelaaja pelasi myös Klubi 04:n paidassa Ykköstä. Banzalla on tilillään myös europelejä HJK:n ja Klubi 04:n mukana. Banza kuuluu myös Suomen U19 maajoukkuerinkiin ja siirto Vihreään mahdollistaa lisää pelejä Veikkausliigassa.

Nuori hyökkäävä laituri on tyytyväinen lainasopimuksesta ja uudesta seurastaan.

– Olen iloinen sopimuksesta KPV:n kanssa. Tulin tänne ottamaan pelipaikan ja jatkamaan entisestään vielä kovempaa hommaa. Olen laitapelaaja joka aina haastaa 1vs1 ja usein menen myös ohi ja se on minun vahvuuteni, Banza kertoo KPV:n verkkosivuilla.

KPV:n valmennus on myöskin tyytyväinen nuorten maajoukkuepelaajan liittyessä Vihreään.

– On hienoa saada jälleen yksi nuori suomalainen maajoukkueputkessa oleva lahjakkuus joukkueeseen. Enoch tuo meille ennakkoluulotonta rohkeutta hyökkäyspelaamiseen ja aimo annoksen yllätyksellisyyttä, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kommentoi tuoretta lainamiestään.

KPV:n ja Banzan lainasopimus kattaa kauden 2019.

Sen sijaan KPV ja Christopher Mandiangu ovat purkaneet sopimuksensa pelaajan aloitteesta. Mandiangu on matkustanut perhesyiden vuoksi kotimaahansa Saksaan, eikä tule liittymään KPV:n Veikkausliigajoukkueeseen.

Lähde: KPV:n tiedote

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.