HJK-laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin

Jalkapallo | HJK-laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin - Lähinnä oikean laiturin roolissa viihtyvä Banza on pelannut 11 ottelua Veikkausliigaa ja viime kaudella 18-vuotias laitapelaaja pelasi myös Klubi 04:n paidassa Ykköstä. Banzalla on tilillään myös europelejä HJK:n ja Klubi 04:n mukana. Banza kuuluu myös Suomen U19 maajoukkuerinkiin ja siirto Vihreään mahdollistaa lisää pelejä Veikkausliigassa.
Kuva: HJK TV / hjk.fi

HJK:n nuori laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin.

Lähinnä oikean laiturin roolissa viihtyvä Banza on pelannut 11 ottelua Veikkausliigaa ja viime kaudella 18-vuotias laitapelaaja pelasi myös Klubi 04:n paidassa Ykköstä. Banzalla on tilillään myös europelejä HJK:n ja Klubi 04:n mukana. Banza kuuluu myös Suomen U19 maajoukkuerinkiin ja siirto Vihreään mahdollistaa lisää pelejä Veikkausliigassa.

Nuori hyökkäävä laituri on tyytyväinen lainasopimuksesta ja uudesta seurastaan.

– Olen iloinen sopimuksesta KPV:n kanssa. Tulin tänne ottamaan pelipaikan ja jatkamaan entisestään vielä kovempaa hommaa. Olen laitapelaaja joka aina haastaa 1vs1 ja usein menen myös ohi ja se on minun vahvuuteni, Banza kertoo KPV:n verkkosivuilla.

KPV:n valmennus on myöskin tyytyväinen nuorten maajoukkuepelaajan liittyessä Vihreään.

– On hienoa saada jälleen yksi nuori suomalainen maajoukkueputkessa oleva lahjakkuus joukkueeseen. Enoch tuo meille ennakkoluulotonta rohkeutta hyökkäyspelaamiseen ja aimo annoksen yllätyksellisyyttä, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kommentoi tuoretta lainamiestään.

KPV:n ja Banzan lainasopimus kattaa kauden 2019.

Sen sijaan KPV ja Christopher Mandiangu ovat purkaneet sopimuksensa pelaajan aloitteesta. Mandiangu on matkustanut perhesyiden vuoksi kotimaahansa Saksaan, eikä tule liittymään KPV:n Veikkausliigajoukkueeseen.

Lähde: KPV:n tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.