HJK vahvistuu Egyptin maajoukkuehyökkääjällä

Jalkapallo | HJK vahvistuu Egyptin maajoukkuehyökkääjällä - Kaudella 2017 Gamal sai lainasiirron Etelä-Afrikan Premiershipin Bidvest Wits FC -joukkueeseen, jossa hän pelasi pääsarjassa 13 ottelua ja teki kaksi maalia.
HJK on hallitseva Suomen mestari.

26-vuotias Amr Gamal siirtyy HJK:hon lainasopimuksella. Gamal on Egyptin suurimman ja menestyneimmän seuran Al Ahly SC:n kasvatti. Egyptin maajoukkuerinkiin kuuluva Gamal on pelannut Al Ahlyssa 68 ottelua, joissa hän on tehnyt 18 maalia.

Kaudella 2017 Gamal sai lainasiirron Etelä-Afrikan Premiershipin Bidvest Wits FC -joukkueeseen, jossa hän pelasi pääsarjassa 13 ottelua ja teki kaksi maalia.

Gamal on kuulunut Egyptin maajoukkueeseen vuodesta 2014. Maajoukkuepelejä tilille on kertynyt 18, joista viisi on ollut karsintaotteluita. Maaleja maajoukkueessa on syntynyt kolme.

– Meidän sentteriosasto on nyt tosi kova ja valmennuksella on käytössään monipuolinen sekoitus erilaisia pelaajia. Amr Gamal on juonikas ja taitava kärki, Pelvas on huippuluokan viimeistelijä, Klauss on vahva ja taitava target ja Klubi 04:ssa paikkaa kyttää huippuvireinen Rony Huhtala, jolla on ihan poikkeuksellinen kyky juosta vastustajan selustaan, iloitsee jalkapallojohtaja Juho Rantala HJK:n verkkosivuilla.

Amr Gamalin sopimus on lainasopimus, joka jatkuu näillä näkymin elokuun loppuun.

– Kilpailu pelipaikoista on totta kai kovaa, mutta kilpailu kehittää. Kaiken lisäksi kohta, kun sarja alkaa, niin pelitahti on todella kiivas aina kesän europeleihin saakka. Haluamme, että meillä on kilpailukykyinen ja energinen hyökkäysosasto läpi kevään ja kesän, Rantala jatkaa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.