HJK vahvistuu Egyptin maajoukkuehyökkääjällä

Jalkapallo | HJK vahvistuu Egyptin maajoukkuehyökkääjällä - Kaudella 2017 Gamal sai lainasiirron Etelä-Afrikan Premiershipin Bidvest Wits FC -joukkueeseen, jossa hän pelasi pääsarjassa 13 ottelua ja teki kaksi maalia.
HJK on hallitseva Suomen mestari.

26-vuotias Amr Gamal siirtyy HJK:hon lainasopimuksella. Gamal on Egyptin suurimman ja menestyneimmän seuran Al Ahly SC:n kasvatti. Egyptin maajoukkuerinkiin kuuluva Gamal on pelannut Al Ahlyssa 68 ottelua, joissa hän on tehnyt 18 maalia.

Kaudella 2017 Gamal sai lainasiirron Etelä-Afrikan Premiershipin Bidvest Wits FC -joukkueeseen, jossa hän pelasi pääsarjassa 13 ottelua ja teki kaksi maalia.

Gamal on kuulunut Egyptin maajoukkueeseen vuodesta 2014. Maajoukkuepelejä tilille on kertynyt 18, joista viisi on ollut karsintaotteluita. Maaleja maajoukkueessa on syntynyt kolme.

– Meidän sentteriosasto on nyt tosi kova ja valmennuksella on käytössään monipuolinen sekoitus erilaisia pelaajia. Amr Gamal on juonikas ja taitava kärki, Pelvas on huippuluokan viimeistelijä, Klauss on vahva ja taitava target ja Klubi 04:ssa paikkaa kyttää huippuvireinen Rony Huhtala, jolla on ihan poikkeuksellinen kyky juosta vastustajan selustaan, iloitsee jalkapallojohtaja Juho Rantala HJK:n verkkosivuilla.

Amr Gamalin sopimus on lainasopimus, joka jatkuu näillä näkymin elokuun loppuun.

– Kilpailu pelipaikoista on totta kai kovaa, mutta kilpailu kehittää. Kaiken lisäksi kohta, kun sarja alkaa, niin pelitahti on todella kiivas aina kesän europeleihin saakka. Haluamme, että meillä on kilpailukykyinen ja energinen hyökkäysosasto läpi kevään ja kesän, Rantala jatkaa.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.