HJK voitti FC Interin 3-0 – katso maalikooste

Jalkapallo | HJK voitti FC Interin 3-0 - katso maalikooste - Veikkausliigaa johtava HJK vankisti asemaansa sarjakärjessä, kun se voitti sunnuntaina Helsingissä pelatussa ottelussa keskikastissa painivan turkulaisen FC Interin lukemin 3-0. Sunnuntain toisessa ottelussa Ilves voitti IFK Mariehamnin peräti 6-3.

Veikkausliigaa johtava HJK vankisti asemaansa sarjakärjessä, kun se voitti sunnuntaina Helsingissä pelatussa ottelussa keskikastissa painivan turkulaisen FC Interin lukemin 3-0. Sunnuntain toisessa ottelussa Ilves voitti IFK Mariehamnin peräti 6-3.

HJK-kapteeni Rafinha teki ottelun avausmaalin 28. peliminuutilla rangaistuspotkusta. Kuusi minuuttia myöhemmin espanjalainen Jordan teki ensimmäisen maalinsa Veikkausliigassa ja vei Klubin 2-0-johtoon. Loppulukemat sinetöi toisen puoliajan lisäajalla brasilialaishyökkääjä Klauss, joka jatkaa Veikkausliigan maalipörssin kärjessä 16 osumalla.

HJK:n avauskokoonpanossa ei varsinaisia yllätyksiä nähty, mutta puolustuslinja oli hieman tavallisesta poikkeavassa järjestyksessä. Yleensä keskikentän laidalla nähty Nikolai Alho aloitti oikeana laitapuolustajana, ja kapteeni Rafinha oli puolestaan Faith Obilorin rinnalla topparina.

HJK jatkaa sarjakärjessä 56 pisteellä. Helsinkiläisten piste-ero toisena olevaan RoPSiin on seitsemän pistettä ja HJK:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. FC Inter on pelannut neljä ottelua peräkkäin ilman voittoa ja on sarjataulukossa kahdeksantena.

Katso HJK-FC Inter ottelun maalikooste.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.