HJK:n apuvalmentaja José Riveiro on FC Interin uusi päävalmentaja

Veikkausliiga | HJK:n apuvalmentaja José Riveiro on FC Interin uusi päävalmentaja - FC Interin päävalmentaja marraskuusta alkaen on 41-vuotias José Riveiro.

FC Interin päävalmentaja marraskuusta alkaen on 41-vuotias José Riveiro.

FC Interin uudeksi päävalmentajaksi kaudet 2019 ja 2020 kattavalla sopimuksella on vahvistunut torstaina 27.9. HJK:n nykyinen apuvalmentaja José Riveiro. Kesästä 2016 saakka HJK:n valmennustiimissä toiminut espanjalainen Riveiro on ollut nostamassa HJK:n kohti Suomen mestaruutta kausilla 2017 ja 2018.

FC Interin uuden päävalmentajan rekrytointiprosessi käynnistyi kesäkuussa. Hakemuksia saapui runsaasti ja keskusteluja käytiin useiden ehdokkaiden kanssa viime metreille saakka. Riveiro valikoitui lopulta tehtävään interiläisten valmennusmetodiensa ansiosta.

– Inter haluaa pelata modernin jalkapallon eturintamassa. Pelin nopeus ja teknistaktiset tekijät kasvavat jatkuvasti ja haluamme kehittää joukkuettamme etenkin näillä osa-alueilla, kommentoi FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki seuran verkkosivuilla.

Päävalmentajan valinnan valmistuttua alkaa myös muun valmennustiimin kokoaminen. Joukkueen kasaaminen on jo aloitettu ja noin puolet joukkueesta on kiinnitetty.

– Sekä pelaajien että valmennustiimin kohdalla kiinnitämme huomiota samoihin osa-alueisiin kuin päävalmentajan valinnassa. Haemme teknistaktisesti taitavia ja nopeita pelaajia, joiden kyvyt saadaan täyteen käyttöön uuden päävalmentajan ja valmennustiimin myötä. Kokoamme valmennustiimiä, joka tukee seuraa ja Riveiroa näissä tavoitteissa, Mäki kommentoi.

Riveiro aloittaa FC Interissä kuluvan kauden päätyttyä marraskuun alussa.

– Olen todella tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen Interin kanssa. Ajankohta uusille haasteille Interin johdossa on minulle täydellinen ja tulen tekemään kaikkeni täyttääkseni minuun kohdistuvat odotukset. Marraskuun alkuun saakka keskityn HJK:hon kunnioittaen Interin nykyistä valmennustiimiä ja heidän työtään. Haluan myös kiittää HJK:ta ja Interiä hyvästä yhteistyöstä, joka on mahdollistanut sopimuksen kirjoittamisen, Riveiro täydentää.

FC Interin nykyinen päävalmentaja John Allen otti päävalmentajan tehtävän vastaan Fabrizio Piccaretan palattua Italiaan kesäkuussa. FC Inter pelaa Veikkausliigan viimeiset ottelut normaalisti Allenin johdolla ja samalla aloittaa neuvottelut Allenin jatkosta seuran palveluksessa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.