Hollantilaislegenda Patrick Kluivertin poika siirtyy Italiaan

Jalkapallo | Hollantilaislegenda Patrick Kluivertin poika siirtyy Italiaan - Hollantilaislegenda Patrick Kluivertin poika, Justin Kluivert, on siirtynyt Hollannin liigan Ajaxista AS Romaan.

Hollantilaislegenda Patrick Kluivertin poika, Justin Kluivert, on siirtynyt Hollannin liigan Ajaxista AS Romaan.

19-vuotias nuorukainen on ollut pitkään Manchester Unitedin, Barcelonan sekä Tottenhamin kiikarissa, mutta tällä kaudella läpimurtonsa Ajaxin paidassa tehnyt hyökkääjä on valinnut roomalaisseuran uudeksi työnantajakseen.

Kluivert oli päättyneellä kaudella yksi Ajaxin parhaista pelaajista tehden samalla kymmenen maalia sekä alustaen viisi. Nuorukainen debytoi kauden aikana myös Hollannin A-maajoukkueessa.

Teinisensaatio ei kuitenkaan ottanut isänsä ohjeita kuuleviin korviinsa, vaan on tehnyt oman päätöksen ja siirtynyt ikuisen kaupungin ylpeyden riveihin. Kluivertin lopullinen siirtosumma tulee olemaan noin 18 miljoonaa euroa.

Kluivert senior kertoi viikonloppuna ESPN:lle haluavansa poikansa jatkavan vielä Ajaxissa.

– Juttelin hänen kanssaan ja sanoin, että olisi vielä parempi jäädä ainakin vuodeksi Ajaxiin kehittymään. Hän on vasta 19-vuotias nuori, mutta hän tekee jo omat päätökset. Isänä joudun seisomaan näiden päätösten takana, olivat ne sitten minkälaisia tahansa, Kluivert kertoi amerikkalaiskanava ESPN:lle.

Katso tästä videosta minkälaisesta pelaajasta on kysymys. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTuben kautta.

https://youtu.be/Bbe4HEm3foM

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.