Honka ja HJK kohtaavat kauden ensimmäisessä Metroderbyssä

Jalkapallo | Honka ja HJK kohtaavat kauden ensimmäisessä Metroderbyssä - Suomen Cupissa pelataan lauantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun hallitseva Suomen mestari HJK ja Veikkausliigaan noussut Honka kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelattavassa Metroderbyssä. Panoksena on Suomen Cupin D-lohkon kärkisija.

Suomen Cupissa pelataan lauantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun hallitseva Suomen mestari HJK ja Veikkausliigaan noussut Honka kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelattavassa Metroderbyssä. Panoksena on Suomen Cupin D-lohkon kärkisija.

Sekä Honka, että HJK ovat pelanneet tähänastisen lohkovaiheen tappioitta. Honka kaatoi avausottelussaan KTP:n 1-0, jonka jälkeen HIFK taipui 2-3 ja PEPO Imatralla 3-0. Viimeisimpänä keltamustat murskasivat Gnistanin luvuin 6-0.

HJK aloitti cup-urakkansa 4-1 voitolla PEPO:sta. Gnistanin joukkue kaatoi selvin 8-0 lukemin, KTP:n 5-1 ja HIFK:n niukasti 1-0.

Lohkovoittaja etenee suoraan Cupin puolivälieriin, kun taas lohkokakkosen kohtalona on pelata puolivälieräkarsinta. Puolivälieräkarsinnassa vastaan asettuu toinen lohkokakkonen tai paras lohkokolmonen ja ottelun voittaja etenee puolivälieriin. Mikäli HJK ja Honka päätyvät tasapeliin, niin Klubi kuittaa lohkovoiton paremman maalieron turvin.

Klubin tehokkaimpana maalintekijänä cupissa on toiminut neljä maalia tehnyt Akseli Pelvas. Hongan pelaajista sekä Masar Ömer että Youness Rahimi ovat tehneet neljä maalia mieheen.

Lisätiedot
Hongan verkkosivut
HJK:n verkkosivut

Honka-HJK lauantaina 10.3. kello 15.00 Telia 5G-Areenalla. Ottelussa on yleisöä varten auki vain Pääkatsomo. Ruutu+ näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.