Honka ja HJK kohtaavat kauden ensimmäisessä Metroderbyssä

Jalkapallo | Honka ja HJK kohtaavat kauden ensimmäisessä Metroderbyssä - Suomen Cupissa pelataan lauantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun hallitseva Suomen mestari HJK ja Veikkausliigaan noussut Honka kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelattavassa Metroderbyssä. Panoksena on Suomen Cupin D-lohkon kärkisija.

Suomen Cupissa pelataan lauantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun hallitseva Suomen mestari HJK ja Veikkausliigaan noussut Honka kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelattavassa Metroderbyssä. Panoksena on Suomen Cupin D-lohkon kärkisija.

Sekä Honka, että HJK ovat pelanneet tähänastisen lohkovaiheen tappioitta. Honka kaatoi avausottelussaan KTP:n 1-0, jonka jälkeen HIFK taipui 2-3 ja PEPO Imatralla 3-0. Viimeisimpänä keltamustat murskasivat Gnistanin luvuin 6-0.

HJK aloitti cup-urakkansa 4-1 voitolla PEPO:sta. Gnistanin joukkue kaatoi selvin 8-0 lukemin, KTP:n 5-1 ja HIFK:n niukasti 1-0.

Lohkovoittaja etenee suoraan Cupin puolivälieriin, kun taas lohkokakkosen kohtalona on pelata puolivälieräkarsinta. Puolivälieräkarsinnassa vastaan asettuu toinen lohkokakkonen tai paras lohkokolmonen ja ottelun voittaja etenee puolivälieriin. Mikäli HJK ja Honka päätyvät tasapeliin, niin Klubi kuittaa lohkovoiton paremman maalieron turvin.

Klubin tehokkaimpana maalintekijänä cupissa on toiminut neljä maalia tehnyt Akseli Pelvas. Hongan pelaajista sekä Masar Ömer että Youness Rahimi ovat tehneet neljä maalia mieheen.

Lisätiedot
Hongan verkkosivut
HJK:n verkkosivut

Honka-HJK lauantaina 10.3. kello 15.00 Telia 5G-Areenalla. Ottelussa on yleisöä varten auki vain Pääkatsomo. Ruutu+ näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.